Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prekršajni sud Prokuplje
  • 22.05.2018. 08:15

Bojan Radovanović iz Kuršumlije ide u zatvor, ali ne samo zbog neregistrovane prikolice

"U više navrata smo mu izašli u susret i odlagali izvršenje zatvorske kazne, ali je on nastavio da čini prekršaje, pa više ne može da bude privilegovan i 23. maja će morati u zatvor", rekla je predsednica Prekršajnog suda u Prokuplju Slađana Drašković.

Foto: Večernje novosti online
  • 16.725
  • 828
  • 0

Vest da Bojan Radovanović iz Kuršumlije mora u zatvor zbog neregistrovane prikolice, odjeknula je toliko jako, da su mnogi koji su čuli za ovu priču poželeli i novčano da mu pomognu, kako bi izbegao kaznu. Međutim, on će ipak biti lišen slobode, a predsednica Prekršajnog suda u Prokuplju Slađana Drašković rekla je za Novosti da razlog nije prikolica.

"U pitanju su teški prekršaji, koji se više ne mogu zameniti novčanim kaznama. Radovanović je, nažalost, bezbroj puta zloupotrebio našu toleranciju i želju da mu pomognemo. U više navrata smo mu izašli u susret i odlagali izvršenje zatvorske kazne, ali je on nastavio da čini prekršaje, pa više ne može da bude privilegovan i 23. maja će morati u zatvor", rekla je Draškovićeva.

Dodala je da su bar tri prekršaja koje je počinio teška krivična dela protiv bezbednosti saobraćaja, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, te u alkoholisanom stanju. Radovanović je do sada platio 550.000 dinara na ime kazni za ranije prekršaje. Novosti pišu i da je poslao zahtev da sa sobom povede stoku, kako bi se o njoj brinulo na zatvorskoj ekonomiji, dok će majku zbrinuti neko od rođaka.

Podsetite se priče o ovom slučaju, o kom smo pisali ovde.


Izvori

Novosti.rs


Tagovi

Bojan Radovanović Kuršumlija Prikolica Zatvor Slađana Drašković Prokuplje


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.