Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Račun na Obračun!
  • 03.09.2013.

Budi OptiTech - ostvari BON!

Syngenta poklanja

  • 390
  • 33
  • 0

Ne propustite Syngentinu nagradu - najviši isplaćeni bon prošle godine iznosio je 13.000 kn, a prosječna vrijednost bona iznosila je 1.480 kn! Pošaljite račune za Syngentina sredstva za zaštitu bilja, za sjeme kukuruza i uljane repice i ostvarite dodatne OptiTech popuste putem BON-a!

  • Rok za slanje računa: 15.10.2013.
  • Rok za realizaciju ostvarenog BON-a: 30.11.2013.

Detalje uputstva i popis Syngentinih proizvoda pronađite u nastavku dopisa!

Do OptiTech bona u 3 koraka?

Sakupite kopije računa i pošaljite na adresu Syngenta Agro d.o.o.. Račune za Syngentina sredstava za zaštitu bilja, sjeme kukuruza i uljane repice poslati na adresu (za robu kupljenu u jesen 2012 i tijekom cijele 2013 god): Syngenta Agro d.o.o., Samoborska 147, 10090 Zagreb sa naznakom "Za OptiTech Klub" (u obzir dolaze samo R1 i R2 računi na kojima su jasno naznačeni ime adresa i OIB kupca. Prihvaćaju se samo računi članova OptiTech kluba!)

OptiTech Klub

Rok za slanje računa - 15. 10. 2013

Na osnovi dostavljenih računa, a prema *rabatnoj skali Syngenta izračunava i izdaje BON na kojem je upisana ostvarena vrijednost popusta. Syngenta BON poštom šalje na Vašu adresu (najkasnije do 20. studenog 2013.)

Rok za realizaciju BON-a - 30.11.2013

Popis distributera - partnera OpitTech Kluba kod kojih je moguće realizirati BON nalazit će se na njegovoj poleđini. Vrijednost iznosa na bonu možete mijenjati za Syngentine proizvode.

Rabatna skala

Godišnja potrošnja Syngentinih SZB, sjemena kukuruza i uljane repice u HRK
Rabat %
0 - 10.000
2
10.000 - 30.000
3
30.0 - 50.000
4
50.000<
5

Podsjećamo...

Ratari! Za površinu na kojoj ste koristili "Syngentin kukuruzni paket" (syngentino sjeme kukuruza u kombinaciji sa Syngentinim herbicidom) dobivate dodatnih 2% povrh dosadašnjih standardnih rabata prema skali u nastavu dopisa.

Vinogradari! Podsjećamo Vas da povrh standardnih rabata prema skali u nastavku dopisa, ostvarujete dodatne rabate:

Pravila za ostvarivanje dodatnih Syngentinih OptiTech popusta:

  • Na osnovu visine potrošnje Syngentinih proizvoda - sredstva za zaštitu bilja, sjemena kukuruza i uljane repice, Syngenta izdaje bon sa naznačenom vrijednosti (u kn) koji se može zamjeniti za sve Syngentine proizvode kod Syngetinih OptiTech Partnera - distributera.
  • Bonove Syngenta šalje poštom na adresu nosioca tj. člana OT Kluba koji je poslao račune.
  • Visina rabata i iznos koji se nalazi na BON-u izračunava se na osnovu *rabatne skale iz dopisa.
  • Rabat (vrijednost na bonu) se obračunava na cijene iz Syngentinog veleprodajnog cjenika!
  • Važeći su isključivo originalni bonovi, s originalnim pečatom i potpisom!
  • Sezonski rabat se odobrava isključivo na proizvode tvrtke Syngenta Agro (detaljan popis Syngentinih proizvoda nalazi se u prilogu ovog dopisa ili na www.syngenta.hr), a bez obzira na prodajno mjesto na kojem su kupljeni (sve maloprodaje i veleprodaje na području RH).
  • Proizvodi za koje se bonovi mogu zamjeniti navedeni su u Syngentinom veleprodajnom cjeniku iz 2013 godine. Cjenik je objavljen i na www.syngenta.hr
  • Račune za eventualnu kupnju u periodu od 20.10.2013. do 31.12.2012. (nakon isteka roka za slanje računa; primjerice za jesensku zaštitu žitarica ili sl.) možete priložiti naredne, 2014. godine.

Syngenta Agro!


Tagovi

Syngenta Račun Zaštitna sredstva Bon Ratari Vinogradari


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]