Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Čestitka
  • 25.12.2013. 11:47

Čestit Vam Božić!

Čestit i blagoslovljen Božić svim čitateljima, partnerima, a posebno svim poljoprivrednim proizvođačima

  • 362
  • 39
  • 0

U ovo blagdansko vrijeme, cijela ekipa Agroklub portala želi Vam obilje blagoslova i spokoja. Našim partnerima, posjetiteljima i Vašim najdražima želimo mnogo sreće, zdravlja i uspjeha te da ove dane provedete u miru i dobrom raspoloženju.

Za sve poljoprivredne proizvođače godina je bila puna prepreka, od nepovoljnih tržišnih prilika do ponekad spore i neučinkovite birokracije, ali i sveukupne gospodarske krize. No, nedavno usvojenim reformskim paketom Zajedničke poljoprivredne politike, Hrvatska je po prvi puta kao punopravna članica EU označila svoj put u nadajmo se, bolju i sređeniju budućnost. Ono čemu se posebno radujemo je poticanje mladih snaga hrvatske, ali i europske poljoprivrede.

I ne zaboravite, iako su Božićni blagdani vrijeme radosti, veselja, odmora, obiteljskih druženja, darivanja, oni su obilježeni i mnoštvom tradicijskih kulinarskih specijaliteta. Stoga, manje je više! ;)

Čestit Vam Božić!

Nikolina, Mirna, Dunja, Marina, Ivana, Maja, Sandra, Frano, Mihael, Mario, Vedran


Tagovi

Božić Urod ZPP Reformski paket Čestitka Blagdani

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]