Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Uvredljivi bećarac
  • 11.11.2015. 10:50

Čolaković nije bećarcem uvrijedio policajku

Sutkinja Dunja Bertok nepravomoćno je oslobodila 24-godišnjeg Branimira Čolakovića optužbe da je bećarcem uvrijedio policajku.

Foto: arhiva Branimir Čolaković
  • 241
  • 54
  • 0

Mladi valpovački folkloraš Branimir Čolaković napokon može odahnuti jer ga je sutkinja Prekršajnog suda u Valpovu Dunja Bertok, presudom oslobodila optužbe da se u lipnju ove godine, pjevanjem bećarca odnosno stihovima "mala moja, ti u plavoj bluzi, dođi bliže pa mi se naguzi", obratio isključivo policajki Mariji Iličić koja je radila na osiguranju manifestacije Ljeto Valpovačko.

Sutkinja Bertok u kratkom obrazloženju presude kazala je da sud nakon provedenog dokaznog postupka nije mogao utvrditi prekršaj niti činjenicu da se Branimir Čolaković uopće obratio policajki spornim bećarcem, a što bi bio temelj za počinjenje djela.

Čolaković nije skrivao zadovoljstvo, kazavši samo kratko da je proteklih mjeseci proživljavao agoniju te da jedva čeka da presuda postane i pravomoćna. Policajka Iličić nije bila na izricanju presude, a hoće li se žaliti, nijw poznato. S obzirom da je tužitelj u postuku bila Policijska postaja Belišće, sudske troškove platit će porezni obveznici.

Foto: arhiva Branimir Čolaković


Tagovi

Branimir Čolaković Prekršajni sud Valpovo Sutkinja Policijska postaja Belišće Dunja Bertok Presuda Bećarac Policajka Marija Iličić


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo