Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • DANH
  • 28.08.2019. 14:15
  • Grad Zagreb, Zagreb

DANH organizira skup o dokumentu Svjetske banke vrijednom 2,5 milijuna eura

Predstavnici najznačajnijih poljoprivredo-prehrambenih tvrtki, uzornih OPG-ova te udruženja proizvođača hrane, na skupu kojega organizira DANH, tražit će odgovor raspravljajući o dokumentu Svjetske banke pod nazivom Stanje sektora i analiza javnih izdataka za poljoprivredu i ruralni razvoj.

Foto: Pixbay/Emphyrio
  • 231
  • 59
  • 0

Hoće li 2,5 milijuna eura, koliko Ministarstvo poljoprivrede Svjetskoj banci plaća izradu Strategije hrvatske poljoprivrede, biti beskorisno potrošen novac
Mogu li inozemni stručnjaci bez pomoći onih koji žive hrvatski agrar napraviti koristan dokument?
Vode li već prve ocjene o stanju naše poljoprivrede izradu strategije u krivom smjeru? 

Ovo su samo neka od pitanja na koja će predstavnici najznačajnijih poljoprivredo-prehrambenih tvrtki, uzornih OPG-ova te udruženja proizvođača hrane tražiti odgovor raspravljajući o dokumentu Svjetske banke pod nazivom Stanje sektora i analiza javnih izdataka za poljoprivredu i ruralni razvoj. 

U organizaciji Društva agrarnih novinara Hrvatske, skup će se održati sutra, u četvrtak, 29. kolovoza 2019. godine s početkom u 10 sati u prostorijama Hrvatskog agronomskog društva u Zagrebu, Berislavićeva 6.

Među ostalima, dolazak su dosada potvrdili predstavnici Podravke, Osatina grupe, Žita, PP Orahovice, PPK Nova Gradiška, Udruge OPG-ova Život, Udruge Baby beef, Udruge prehrambene industrije i poljoprivrede pri HUP-u, HGK-a, HAPiH-a, Agronomskog fakulteta, Croatiastočara, Cromilka, Hrvatske voćarske zajednice te Svjetske banke, a očekujemo i predstavnike Ministarstva poljoprivrede, navode u DANH-u. 

Do kakvih su odgovora i zaključaka sudionici došli, izvjestit ćemo vas, naravno, i na Agroklubu. 


Tagovi

DANH Svjetska banka Dokument Strategija Skup


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]