Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljo-nova
  • 27.05.2019. 12:00
  • Osječko-baranjska, Đakovo

Deutz Fahr, Kuhn i Pronar u Đakovu, Poljo-nova otvorila suvremeni prodajno servisni centar

Osim prodaje traktora i kombajna marke Deutz Fahr, Kuhn priključaka, Pronar priključaka i drugih strojeva renomiranih svjetskih brendova, u Đakovu imamo i veliku servisnu radionu te skladište rezervnih dijelova, rekao je Marin Bosanac, vlasnik tvrtke Poljo-nova d.o.o.

Foto: Melita Berečić
  • 2.197
  • 341
  • 0

Novi, bogato opremljen suvremeni prodajno-servisni centar tvrtke Poljo-nova svečano je otvoren prošlog petka u Đakovu i na taj se način tvrtka doslovce još više približila svojim kupcima iz Slavonije. Otvaranje novog prostora u ulici Petra Preradovića 209, koji je već i vizualno vrlo dojmljiv pokazuje, između ostalog, koliko je vodstvu i djelatnicima Poljo-nove važno biti na usluzi  poljoprivrednicima iz ovog dijela Hrvatske te im pružiti maksimalnu uslugu, kao što je prilikom otvorenja istaknuo vlasnik tvrtke Marin Bosanac.

Poznati svjetski brendovi u srcu Slavonije

"Želimo povećati svoju prisutnost u Slavoniji, koja ni do sada nije bila loša, ali vjerujemo da može biti još bolja. Ključno je da smo tu, na licu mjesta u kontaktu s našim kupcima te da oni i na ovaj način vide da nam je do njih stalo. Osim prodaje traktora i kombajna marke Deutz Fahr, Kuhn priključaka, Pronar priključaka i drugih strojeva renomiranih svjetskih brendova, ovdje imamo i veliku servisnu radionu te skladište rezervnih dijelova“, rekao je Bosanac i naglasio da je ovaj prodajno-servisni objekt u srcu Slavonije veći i od matičnog u Sesvetama.

Novi centar u Đakovu veći je od matičnog u Sesvetama 

Direktor tvrtke Vedran Tometić naglasio je da je Poljo-nova već dugo prisutna u Slavoniji zbog čega su posebno ponosni što su od sada i u velikom, reprezentativnom objektu. To bi, prema njegovim riječima, trebalo pridonijeti ne samo promociji mehanizacije i brendova koje zastupaju, nego i promociji Slavonije kao poljoprivrednog područja Hrvatske.

Kompletna usluga - od prodaje do intervencija na terenu

"Nakon dugogodišnjeg djelovanja u Bizovcu, osigurali smo bolje i adekvatnije mjesto. Glavnina poslovanja sada će se prebaciti u ovaj novi prodajno-servisni centar. Nudit ćemo kompletnu uslugu, od prodaje strojeva i servisa do rezervnih dijelova i izlazaka na teren. Namjera nam je biti u centru Slavonije da su nam sve lokacije jednako udaljene i da možemo jednako brzo izaći na intervencije i na području Nove Gradiške, Virovitice, Iloka ili u Baranji. Logistički smo posve opremljeni. Imamo sedam vozila za izlazak na teren koji po pozivu uklanjaju kvar ili dostavljaju dijelove iz našeg bogato opremljenog skladišta", otkrio je dodatne detalje Mirko Pavlović, voditelj podružnice za Slavoniju.

Kako je dodao, prodaju traktore od 50 do 350 konja, kombajne za potrebe svih poljoprivrednika od malih do najvećih, poljoprivrednu mehanizaciju; ratarski dio – sijačice, plugove, roto drljače; zelenu liniju – kosilice, okretače, sakupljače, preše, a također i transportnu liniju u kojoj su sve vrste prikolica. "Naša ekipa ima desetogodišnje iskustvo poslovanja i pružanja usluga kupcima i nema problema koji ne možemo riješiti.

Stalno zapošljavamo i nove ljude budući da se povećava količina strojeva koje nudimo pa moramo imati podršku za njih. Imamo i starije, iskusnije zaposlenike, uz nove koji stječu znanje. Uskoro će biti natječaj za servisnu podršku kako bismo bili spremni odgovoriti na sve potrebe naši kupaca i partnera“, istaknuo je Pavlović.

Sinergija s kupcima kao marketinški adut

O planiranim promotivnim aktivnostima koje će uvažavati iskustva kupaca i biti usmjerene na njihovo zadovoljstvo, više je rekao Robert Lučić, direktor marketinga:

Vrhunski Kuhn priključci u srcu Slavonije 

"Cilj tvrtke je uvijek usmjeren zadovoljstvu kupaca pa će nam takve biti i marketinške aktivnosti. Imamo cijeli dijapazon proizvoda koji zadovoljava i male i velike kupce. Nastojat ćemo napraviti video materijale i intervjue s kupcima gdje ćemo brendirati i njih kroz nas, ali i nas kroz njih. Pokazao se dosta velik interes na obje strane, a uratke ćemo obaviti putem društvenih mreža i drugih digitalnih i online kanala. Osluškivat ćemo kupce jer su i oni zainteresirani za mogućnosti isticanja rezultata svojih tvrtki. Očekujemo dobru suradnju na obostranu korist!“


Fotoprilog


Tagovi

Poljo-Nova Prodajno-servisni centar Đakovo Marin Bosanac Vedran Tometić Mirko Pavlović Robert Lučić Deutz Fahr Kuhn Pronar


Autorica

Melita Berečić

Više [+]

Dugogodišnja novinarka koja obrađuje različite teme. Zaljubljenica je u prirodu i ekološku poljoprivredu.


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]