Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Septembar 2016
  • 01.10.2016. 08:00

Dočekali smo jesen - što ste čitali u septembru?

Što ste najviše čitali u mjesecu u kojemu smo ispratili ljeto i dočekali jesen?

  • 167
  • 6
  • 0

Mjesec u kojemu završava ljeto i počinje jesen polako je iza nas. U septembru kada smo ubirali plodove i pripremali se za sadnje, vašu su pažnju zaokupljale upravo takve teme - kako se pripremiti za sadnju, posebice voća koje je preuzelo primat u bh poljoprivredi.

August je iza nas - što ste najviše čitali?

Najviše vaše pažnje ipak je privukla akcija u kojoj je dolijao prevarant. Stvorio je on sebi "tvornicu" meda u kojoj je miksao mješavinu za koju je koristio boju za kolače, šećer, gusti sok od borovnice, a prodavao ga pod pravi med. Prevarant, vjerojatno ne i jedini, završio je u policiji, a zaplijenjena je i sva njegova "aparatura".

Oduševila vas je, baš kao i nas, mlada Dunja Pejić koja je staro seosko imanje pretvorila u povrtni raj. Uzgaja ga na ekološki način. Eko uzgojem bavi se i Dženan Hodžić poznatiji kao Dr. Zo koji se uz maline i uzgoj pčela počeo baviti i uzgojem egzotičnog voća - afričke dinje, kiwano. Zaživjela je u septembru i Agrorevolucija. Sandi Salkić odlučio je unaprijediti kvalitet mesa ne samo svojih goveda već i svih koji ga zatraže savjet.

Polako se objavljuju i natječaji za dobivanje bespovratnih sredstava koja itekako mogu pomoći u razvoju vlastitog gospodarstva pa ne čudi da su se i oni našli među najčitanijih 10 tekstova u prošlom mjesecu. S obzirom da je u BiH milijun hektara neobrađenog zemljišta - zašto ih ne iskoristiti i okušati se u nekoj grani poljoprivrede?


Tagovi

Najčitaniji tekstovi 2016 Septembar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete