Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Greenville
  • 14.04.2022. 16:30
  • Zagrebačka, Samobor

Eko edukacijska farma: U tjedan dana crowdfunding-a Greenville ostvario preko 30 posto

Ovakav način financiranja predstavlja mogućnost prodaje vaših usluga unaprijed, tako da se može steći početni kapital za početak ili razvoj poslovanja. U Greenville-u za svakog donatora imaju po nešto.

Foto: Greenville
  • 184
  • 9
  • 0

U prvom tjednu crowdfunding kampanje na Kickstarter platformi eko edukacijska farma Greenville prikupila je trećinu novaca od ukupne svote od 12.500 američkih dolara koji su potrebni za njezin razvitak. Naime, ovakav način financiranja predstavlja mogućnost prodaje vaših usluga unaprijed, tako da se može steći početni kapital za početak ili razvoj poslovanja.

"Drago nam je da su ljudi već na početku prepoznali našu vrijednost i naš trud. Kampanja traje do 4. svibnja 2022. godine i ovim putem pozivamo sve da nam se pridruže i postanu naši partneri, korisnici naših usluga ili simboličnom svotom novca pomognu ostvariti naš cilj", poručili su iz Udruge za održivi razvoj Pozitiva Samobor.

Naime, u svojoj ponudi za svakog donatora imaju po nešto. Tako se mladi i obitelji mogu radovati rekreativnim i edukativnim druženjima i radionicama, za nevladine udruge tu je paket mogućnosti provođenja njihovog programa na  farmi s osiguranom hranom, smještajem i prostorom za aktivnosti. A ako ste kompanija ili institucija, možete se uključiti u njihov jednodnevni ili višednevni teambuilding program sa širokim spektrom aktivnosti.

Kampanja traje do 4. svibnja 2022. godine

Podsjećamo, nakon 10 godina uspješnog rada s mladima, Udruga za održivi razvoj gradi i uređuje Eko edukacijsku farmu Greenville na obroncima Samoborskog gorja.

U središtu njena djelovanja, otkrivaju, bit će lokalni i međunarodni programi neformalne edukacije za djecu i mlade. Osim smještajnog i radnog kapaciteta, sadržavat će i pametni staklenik u kojem će djeca i mladi kroz STEM radionice učiti o korištenju tehnologije u biouzgoju.

Ono što je posebno izazvalo reakcije i pažnju njihovih prijatelja i pratitelja je, kažu, mogućnost brendiranja vlastite cigle na našem zidu. "Kako smo uz održivi i ekološki pristup našoj farmi željeli zadržati i autentičan ruralni izgled, dio fasade napravljen od cigli na kojoj se za samo 25 dolara može naći ime donatora", pojasnili su.

Na ideju su došli uz pomoć preko 1.600 sudionika koji su bili dio njihovih projekata i aktivnosti u radu, a koji su osim dojmova i uspomena, željeli ostaviti i fizički trag.

Greenville na obroncima Samoborskog gorja

Cilj ove eko edukacijske farme jer inkorporirati praktičan dio održivog razvoja u sklopu vrtlarstva, poznavanja životne sredine i aktivnosti na otvorenom i to na obroncima Samoborskog gorja. 

Cilj je održiv razvoj u sklopu vrtlarstva

Inače, Udruga pozitiva je već 10 godina glavna pokretačka snaga razvoja zajednice. U dosadašnjem radu, kroz provedenih 20 međunarodnih projekata te preko 200 lokalnih projekata osnažila je djecu i mlade znanjem i vještinama potrebnim za aktivno građanstvo, lakši ulazak na tržište rada te ekološki osviješten i zdrav život.

Kvaliteta rada prepoznata je 2021. godine dodjeljivanjem 2 akreditacije za provedbu međunarodnih programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, a 2019. godine je dobila nagradu Grada Samobora za izniman doprinos razvoju zajednice.


Tagovi

Greenville Crowdfunding Kickstarter Financiranje Donacije


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.