Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nogomet
  • 18.07.2020. 18:00

Erling Haaland ljetnu pauzu od nogometa provodi na traktoru

I dok se ostali njegovi suigrači odmaraju na rajskim destinacijama, Erlingu Haalandu to očito ne nedostaje. On se odmara na obiteljskom poljoprivrednom imanju u Norveškoj.

Foto: Instagram/Erling Haaland
  • 400
  • 30
  • 0

Traktor i komad obradive zemlje - to je jedino potrebno norveškom napadaču Erlingu Haalandu i budućoj svjetskoj nogometnoj zvijezdi prema brojnim predviđanjima. 

I dok se ostali njegovi suigrači odmaraju na rajskim destinacijama, on je svoju pauzu od nogometa odlučio provesti u domovini, a prema fotografijama na Instagramu i Twitteru, ona mu je sasvim dovoljna za odlično opuštanje i uživanje. 

Inače, Erlingova obitelj uzgaja krumpir, a njemu očito nije problem sjesti na traktor i zaorati njivu. Istina, na slici koju je objavio, ne vidimo ga da baš vozi već samo dobro pozira, no prema brojnim pozitivnim komentarima, to je očito bilo dovoljno. Na fotografiju je reagirao i njegov klub emotikonom traktora, ali i napisao kako im se boja nikako ne sviđa. 

Odrastao radeći na očevoj peradarskoj farmi Ivan Perišić i danas nosi nadimak "Koka"

Na slici Haaland sjedi na plavom traktoru, a to je boja najvećeg rivala dortmundske Borussije - Schalkea. Također i kombinezon u kojem je išao piliti drva je bio plav.

Ruši rekorde, a tek mu je 19

Ne zna se koja je brojka, kad je riječ o ovom 19-godišnjaku, ove sezone nestvarnija. Primjerice, prema posljednjem podatku plavokosi je centarfor Borussije Dortmund u utakmici protiv PSG-a 60 metara pretrčao za 6.64 sekunde i tako zamalo srušio svjetski rekord koji drži američki sprinter Christian Coleman sa 6.34 sekunde.

Ove sezone postigao je čak 39 pogodaka, uz čak šest hat-trickova, dok je od ove zime za klub u prvih sedam nastupa zabio čak 11 golova, što nije uspjelo nikome prije njega u klupskoj povijesti. 

Sa zelenih travnjaka Rusije, na pašnjake Slavonije: Domagoj Vida završio u svinjcu!

Uz to, Haaland je svojim prvim pogotkom PSG-u postao prvi tinejdžer u povijesti Lige prvaka koji je u jednoj sezoni postigao 10 golova, a za to mu je trebalo samo sedam nastupa, četiri utakmice manje od bilo kojeg drugog igrača koji je zabio toliko u istom natjecanju.

Kao i svakoj zvijezdi, tako mu ni incidenti nisu strani. Nedavno je bio udaljen iz jednog noćnog kluba, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama. Haaland je snimljen kako vodi burnu raspravu sa zaštitarom jednog noćnog kluba, a kasnije se doznalo da je sve bio nesporazum.

Luka Modrić: Od najmanjeg pastira u podgorju Velebita do najboljeg nogometaša na svijetu

Razlog udaljavanja je bila zaštita od koronavirusa, a kako je on poznata osoba i svi bi sigurno htjeli njegov autogram, nastala bi velika gužva. Zbog toga su ga zaštitari lijepo zamolili da ode što je on i učinio.

S obzirom na to da je snimka na kojoj je Haaland malo nervozan izazvala brojne reakcije, na društvenim je mrežama reagirao i njegov otac Alfie. "Idemo, Erling, natrag na posao. Noćni život u velikom gradu nije za tebe", poručio mu je. 

Sin ga je, čini se, poslušao i sada bezbrižno, na čistom zraku pomaže, nadamo se, u poljoprivrednim poslovima. 


Tagovi

Erling Haaland Nogomet Traktor Njiva Borussia Dortmund Uzgoj krumpira


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]