Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex d.o.o.
  • 31.08.2021. 16:00
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

Etradex na Bjelovarski sajam stiže i sa spremnicima za gorivo za male poljoprivrednike

S ovim proizvodom želimo omogućiti i manjim poljoprivrednicima praktično i sigurno rješenje za skladištenje plavog dizela, a za nove strojeve i važnog Adblue-a, istaknuli su. 

Foto: Etradex
  • 1.343
  • 226
  • 0

Plastični prijenosni spremnici za dizel kapaciteta tisuću litara, novost je u asortimanu tvrtke Etradex d.o.o. koje će predstaviti na ovogodišnjem Bjelovarskom sajmu. 

"S ovim proizvodom želimo omogućiti i manjim poljoprivrednicima praktično i sigurno rješenje za skladištenje plavog dizela, a za nove strojeve i važnog Adblue-a“, istaknuli su. 

Kapacitet je podijeljen na 900 litara za dizelsko gorivo i 100 litara za Adblue. Namijenjen je transportu do strojeva na polju, dimenzije su prikladne za prikolice i pick-upove, a opremljen je pištoljem za punjenje s crijevom, filterom i pokazivačem nivoa.

"Zadovoljavaju sve potrebne zakonske propise“, naglašavaju iz tvrtke dodajući kako je za spremnik potreban priključak od 12 V. 

Za koga je spremnik besplatan?

Bitno je napomenuti kako su spremnici za ugovorne kupce koji imaju potrošnju od 2.000 litara mjesečno ili više besplatni.

U slučaju da niste ugovoreni kupac, Bjelovarski sajam je prilika da dogovorite kompletnu uslugu i rezervirate svoj spremnik. 

Plastični prijenosni spremnici za dizel kapaciteta tisuću litara (foto: Etradex)

Uz spremnike dolazi i uvijek kvalitetan plavi dizel. Etradex je brand partner austrijskog OMV-a i oduvijek je posvećen kvaliteti goriva.

"Cilj nam je maksimalno olakšati nabavu goriva poljoprivrednicima“, napominju iz tvrtke.

Nakon narudžbe, kupcima se šalje mail s potvrdom narudžbe i očekivanim datumom dostave. Gorivo se dostavlja na adresu, a vozač prije iskrcaja ispituje prisutnost vode u njemu. Nakon provjere, gorivo se iskrca u spremnik. U svega nekoliko minuta je riješeno i možete se posvetiti poslu.

Etradex će se na sajmu nalaziti na štandu 8B kod Novocommerca (John Deere) koji je otvoren od petka 3. do nedjelje 5. rujna. Ako nemate Covid potvrdu na ulazu se provodi besplatno testiranje koje vrijedi 48 sati za ulazak u sajamski prostor.

Za više informacija o proizvodu nazovite na 0800 1133 ili pošaljite mail na gorivo@etradex.hr.


Tagovi

Etradex d.o.o. Prijenosni spremnici za dizel Plavi dizel Trasport Bjelovarski sajam


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner