Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt
  • 13.11.2018. 16:30

Euromarkt servisni stručnjaci na intervencije izlaze u istom danu, bez obzira na lokaciju klijenta!

Moderni strojevi su snažniji, kvalitetniji, izdržljiviji, bolje opremljeniji, a samim time i kompleksniji od strojeva prethodnih generacija, tako da je jako bitno da ih održavaju serviseri koji su školovani za njihovo održavanje. U Euromarktu, kao ovlaštenom Manitou servisu za cijelu Hrvatsku to jako dobro znaju, tako da puno ulažu u svoje servisno osoblje.

Foto: Euromarkt
  • 466
  • 59
  • 0

U tvrtki Euromarkt d.o.o. dobro znaju koliko je važno imati kvalitetne i obučene servisere za održavanje utovarivača i viličara, tako da puno ulažu u svoje servisno osoblje.  

Moderni strojevi su snažniji, kvalitetniji, izdržljiviji, bolje opremljeniji, a samim time i kompleksniji od strojeva prethodnih generacija, tako da je jako bitno da ih održavaju serviseri koji su školovani za njihovo održavanje kako bi se kvar što kvalitetnije i točnije dijagnosticirao te samim time i kvalitetnije uklonio.

vd
Euromarkt u Zagrebu

Serviseri se obučavaju u Francuskoj i Nizozemskoj

Kontinuirano šalju u tvornice servisere na petodnevne obuke gdje uče sve o održavanju motora, prijenosa, hidraulike, elektronike… Na obukama serviseri ne uče samo teoriju, nego i na strojevima u sklopu trening centra vježbaju naučeno. Također, serviseri na treninzima uče kako da ispravno koriste servisnu dokumentaciju te dijagnostički uređaj koji im pomaže u bržoj i kvalitetnijoj detekciji problema. Nakon svake obuke serviseri dobiju diplome kao potvrdu sudjelovanja na obuci. Za teleskopske utovarivače Manitou trening se održava u gradu Ancenis (Francuska), a za viličare Hyster u gradu Nijmegen (Nizozemska).

vf
Za viličare Hyster serviseri prolaze obuku u gradu Nijmegen (Nizozemska)

Glavna servisna radionica koja se nalazi u Zagrebu opremljena je svim potrebnim dijagnostičkim uređajima, servisnim alatima te rezervnim dijelovima za brz servis strojeva. Svi veći kvarove koje nije moguće brzo otkloniti na terenu, popravljaju se u glavnoj servisnoj radionici kako bi bili sigurni u kvalitetu popravka, a u svom vlasništvu imaju dva kamiona, tako da u najkraćem mogućem roku mogu organizirati prijevoz stroja do servisne radionice te isporuku zamjenskog stroja.

Brza intervencija kvalitetnih servisera

Osim u Zagrebu, servisne radionice imaju u Vinkovcima i Šibeniku što omogućava da se na intervenciju, bez obzira na lokaciju klijenta, odazovu u istom danu. U Zagrebu se nalazi 14 servisera, a u Vikovcima i Šibeniku po 2 što ukupno čini 18 kvalitetnih servisera spremnih za sve izazove. Osim servisera, Euromarktov servisni tim čine i voditelj servisa, dva asistenta voditelja servisa te dvoje kolega zaduženi za rezervne dijelove.

vf
Osim u Zagrebu, servisne radionice Euromarkt ima u Vinkovcima i Šibeniku

Traži se serviser/serviserka strojeva

U njihov servisni tim uvijek su dobro došli novi članovi željni znanja i napredovanja, a vrhunski radni uvjeti su zajamčeni. Dobrodošle su ponude iz cijele RH, a pogotovo iz Slavonije, Baranje, Dalmacije, Istre i Međimurja, a više o oglasu za posao možete pročitati ovdje

Brza isporuka rezervnih dijelova je također vrlo bitan faktor o kojem ovisi kvalitetno održavanje stroja. Oba dobavljača, Manitou i Hyster, vrhunski su svjetski proizvođači strojeva sa izuzetno organiziranom mrežom rezervnih dijelova. Na skladištu uvijek imaju najfrekventnije dijelove odmah spremne za isporuku, a dijelove koje nemaju na stanju, na centralno skladište u Zagrebu dobiju idući radni dan, s obzirom da se dijelovi šalju avionskom prijevozom.

Ako trebate uslugu servisa ili imate potrebu za rezervnim dijelovima, slobodno im se javite putem e-maila na: servis@euromarkt.hr ili na telefon: 01/2405-844.


Tagovi

Euromarkt Manitou Hyster Obuka Serviseri Rezervni dijelovi Utovarivač Viličar


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/