Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2020
  • 15.11.2019. 12:00

Fendt opet ima najbolji univerzalni traktor - model 314 Profi +

Na sajmu Agritehnika u Hanoveru u Nemačkoj održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2020. po izboru Toty žirija. Fendt 314 Profi + odneo je titulu za Najbolji univerzalni traktor!

Foto: Vedran Stapić
  • 2.791
  • 105
  • 0

Na sajmu Agritehnika u Hanoveru u Nemačkoj održana je svečanost proglašenja Traktor godine 2020. po izboru Toty žirija. Dodeljene su nagrade u četiri kategorije, a Fendt 314 Profi + odneo je, baš kao i prošle godine sa modelom 313 Vario, titulu najsvestranijeg odnosno najboljeg univerzalnog traktora!

Novi dodatak Fendt 300 Vario serije je vrhunski model Fendt 314 Vario koji ima još više snage zahvaljujući inovativnom konceptu pojačanja snage - DynamicPerformanceu (DP). Model 314 Vario DP ima najveću snagu motora od 152 KS sa impresivnim obrtnim momentom od 650 Nm. Serija 300 sada sadrži 12-inčni terminal, uključujući sve pomoćne sisteme kao što su Fendt Guide Contour Assistant, SectionControl i VariableRateControl. Novi Fendt 314 Vario sadrži potpuno novi radni koncept - FendtONE koji lako razmenjuje podatke kako bi pojednostavio upravljanje i planiranje poslova.

dv
Serija 300 sada ima 12-inčni terminal (foto: fendt.com)

Fendt 314 Vario ispunjava evropske standarde o emisijama Stage V.

Inovativni koncept povećanja snage DynamicPerformance (DP) na modelu Fendt 314 Vario oslobađa 10 KS više snage na zahtev, baš kada je to potrebno. Nije vezan za brzinu vožnje ili posebne operativne zadatke, ali radi dinamično.

Fendt 942 Vario s 415 KS osvojio titulu Traktor godine 2020!

Snaga motora u traktoru obično se raspodeljuje na brojne potrošače energije, kao što su PTO, hidraulika, ventilatori motora i klima uređaj. Sistem sam otkrije kada određenim komponentama treba više energije, a zatim pruža više snage pametnom kontrolom.

dv
Inovativni koncept povećanja snage DynamicPerformance oslobađa 10 KS više snage na zahtev (foto: fendt.com)

Snaga Fendt 314 Vario od 10 KS izuzetna je za gazdinstva kojima je potreban kompaktniji, laganiji i brži traktor, ali se mogu prilagoditi i većim potrebama snage.

Sve veći broj terminalnih aplikacija znači da vam treba više prostora za displeje/ekrane u traktoru. Zajedno s novom radnom filozofijom, novi Fendt 314 Vario sadrži kombinaciju tri opcije ekrana. Oni se sastoje od novog 10-inčnog digitalnog ekrana, 12-inčnog ekrana na naslonu za ruku i opcionalnog 12-inčnog ekrana na krovu.

fdc
Fendt 314 Profi + na sajmu Agritehnika u Hanoveru

Optimalan prenos snage između traktora i zemljišta zagarantovan je prednjom osovinom, koja je deo standardne opreme. Elektronski kontrolisani ventilator Visctronic radi tiše i efikasnije, kontrolisano u skladu s potrebnim nivoima hlađenja. 

Nakon sajma u Nemačkoj, novi Fendt 314 Vario biće dostupan za poručivanje u svojim Profi i Profi + verzijama. FendtONE će u početku biti dostupan u Nemačkoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji a kasnije će se proširiti na druga tržišta.


Tagovi

Traktor godine 2020 Pobednici Toty Fendt 314 Profi + Najbolji univerzalni traktor DynamicPerformance FendtONE Inter Agrar


Autorka

Karolina Rastija

Više [+]

Karolina je magistrirala agroekonomiju, sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savete deli sa čitaocima Agrokluba!


Partner

Inter-Agrar Srb d.o.o

Međunarodni put 165, Čenej, 21233 Novi Sad, Srbija
tel: +381 (0) 21 221 4939, e-mail: info@inter-agrar.com web: http://www.inter-agrar.com