Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Grapak
  • 16.12.2016. 16:30

Grapak zastupnik za Fendt i Valtra traktore

Tvrtka Grapak zastupništvom Fendt i Valtra traktora nije dobila samo veliko ime, već i razgranatu mrežu postprodaje, savjetovanje kupca pri odabiru i podršku stručnog servisnog tima!

  • 9.891
  • 340
  • 0

Krajem prosinca 2016., nakon više od desetljeća uspješnog poslovanja, stiže još jedna potvrda kompetencije tvrtke Grapak.

Uz zastupstva dobavljača vrhunskih strojeva kao što su Kverneland Group, Grimme, Jeantil, Bauer i mnogih drugih, postaju zastupnici za Fendt i Valtra traktore AGCO grupacije. Predstavništvo za Valtru pokriva područje Sjeverozapadne Hrvatske

Više od vožnje traktorom

Vožnja Fendtom je više od vožnje traktorom. Traktor se koristi s osjećajem lakoće, čak i za vrijeme najtežeg posla. Zahvaljujući kontinuirano-promjenjivom Fendt Vario mjenjaču, nema stupnjeva prijenosa, već mnogo preformansi - od najmanjeg uskotračnog traktora, vinogradskog traktora pa sve do traktora velike konjske snage - od Fendt 200 Vario do Fendt 1000 Vario. Još od Dieselrossa, Fendt traktori su postavili standard učinkovitosti i užitka u vožnji. Bilo da je traktor korišten ili potpuno novi traktor - jedinstven osjećaj vožnje je uvjerljiv, a pravi vođe voze Fendt.

Fendt traktori su svestrani - kao i kod njihovog rada - bilo u polju, na gospodarstvu, tjekom prijevoza ili kod berbe - Fendt traktori ispunjavaju sve uvjete. Oni su pouzdani, smanjene potrošnje goriva, imaju više snage i posebno su praktični. Svaki Fendt model ima svoje posebne prednosti. Zato su Fendt traktori dostupni u tri idealna paketa opreme koji odgovaraju svačijim potrebama - Power, Profi i Profiplus

Fendt nije samo traktor, Fendt je Fendt! Jedinstven osjećaj vožnje je uvjerljiv!

Grapak zastupnik za Fendt i Valtra traktore AGCO grupacije

Pouzdan i inovativan traktor

Godine teškog rada na polju, farmama i šumi napravile su od Valtre robustan i agilan traktor. Suočen sa kišom i suncem, ekstremnim vrućinama i arktičkom zimom diljem svijeta, uvijek ispuni svoju zadaću. Bilo da je to stočarstvo, ratarstvo ili šumarstvo, Valtra prepoznaje izazov i razvija robusno i pouzdano rješenje kako bi se zadovoljila sve potrebe korisnika.

Svaki Valtra traktor izrađen je da potpuno zadovolji potrebe pojedinog kupca.

Tim Grapak

Tvrtka Grapak ovime nije dobila samo ime Fendt ili Valtra, već i razgranatu mrežu postprodaje, savjetovanje kupca pri odabiru i podršku stručnog servisnog tima. Više od 8.000 artikala u rezervnim dijelovima, ulja i maziva na dva prodajna mjesta, u Gornjem Knegincu i poslovnici u Bizovcu, dok servisni tim čine mladi, stručni i uvijek raspoloživi ljudi koji svoje znanje i vještine redovno nadopunjuju raznim tečajevima i seminarima.
Osim navedenog, tvrtka Grapak ima i helpdesk za svoje kupce, te vlastite kamione za prijevoz robe.

Za više informacija o Fendt i Valtra mehanizaciji obratite se tvrtki Grapak na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Grapak Valtra Fendt Zastupnik Prodaja Traktor Vario


Partner

Grapak d.o.o.

Mavra Schlengera 5, Gornji Kneginec, Hrvatska
tel: +385 (0)42 209 236, e-mail: prodaja@grapak.com web: http://grapak.hr/