Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Konferencija u Bruxellesu
  • 10.07.2017. 15:00

Hrvatski pršut za Guinnessa stiže u Bruxelles!

Eurozastupnica Petir u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom u Bruxellesu organizira konferenciju vezanu za preradu drva i šumarstvo, a u sklopu konferencije moći će se kušati proizvodi hrvatskih OPG-ova.

Foto: Gordana/bigstockphoto.com
  • 2.499
  • 215
  • 0

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir 11. srpnja 2017. s početkom u 17 sati (JAN 6Q1) u suradnji s Hrvatskim drvnim klasterom u Bruxellesu organizira konferenciju "Ulaganja u preradu drva i šumarstvo u zemljama Jugoistočne Europe".

Na konferenciji će se okupiti predstavnici drvne i prehrambene industrije, šumarstva i poljoprivrede iz cijele Europe te će tako na jednom mjestu imati priliku razgovarati s donositeljima odluka u institucijama Europske unije - Europskom komisijom i sa zastupnicima u Europskom parlamentu u kojem Petir organizira tematsku konferenciju. Osim tvrtki i nadležnih institucija, na konferenciji će sudjelovati i predstavnici Europske komisije te vodećih EU strukovnih udruženja, poput CEI-BOIS-a, AEBIOM-a i COPA COGECA-e.

Hrvatski proizvodi u Bruxellesu

U okviru konferencije Petir će predstaviti i 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji se održava u Dubrovniku 2018. godine u organizaciji Vedrana Kraljevića. U prigodnom dijelu svi će sudionici konferencije i posjetitelji u Europskom parlamentu moći kušati proizvode obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava koje Petir ugošćuje u Bruxellesu, među kojima su drniški pršut Ante Reljanovića koji konkurira za Guinnessovu knjigu rekorda, ovčji sir s Krka, maslinovo ulje, vina, suhe smokve iz južne Dalmacije od proizvođača okupljenih u Zadružni savez Dalmacije, a događanje će uveličati i šibenska klapa Bonaca.

Foto: Gordana/bigstockphoto.com


Tagovi

Drniški pršut Petir Koferencija Ante Reljanović Guinness Bruxelles Prerada drva Šumarstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]