Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jerković d.o.o.
  • 15.06.2018. 12:50

I Dan polja u Rusiji je u znaku nogometa! Na igralište "istrčali" traktori Claas

Svi vi koji ste ljubitelji sporta posebno nogometa počelo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, pa je i Tim #SatenskoZeleni zaigrao nogomet.

Foto: Facebook/Claas
  • 630
  • 80
  • 0

Dani polja nakon ovoga, sigurno više neće biti isti! Naime, u regiji Kanjuga u Rusiji održan je nogometni dan polja, a ekipa iz marketinga Claasa na sjajan način je prezentirala kako se Satensko zeleni tim snalazi u najpopularnijem sportu na svijetu. 

"Svi vi koji ste ljubitelji sporta posebno nogometa počelo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, pa je i Tim #SatenskoZeleni zaigrao nogomet". Tim opisom iz Jerković d.o.o. donose informaciju kako to čine njihovi partneri u Rusiji. Tko zna, možda uskoro i na našim poljima ugledamo slično.

Podsjećamo, tvrtka Jerković još od 1978. godine surađuje s tvrtkom CLAAS, a unazad godinu dana prerasli su u ovlaštenog regionalnog ugovornog partnera. Raspolažu potpuno opremljenim radionicama sa svim alatima za održavanje i popravak CLAAS strojeva, skladištem rezervnih dijelova te osam servisnih vozila za intervencije na terenu.

I da, postavit ćemo vam isto pitanje: Jeste li spremni za Svjetsko nogometno prvenstvo? Zaposlenici Claasa u Rusiji - jesu!


Fotoprilog


Tagovi

Claas Rusija Svjetsko nogometno prvenstvo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner