Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Moje povrće
  • 24.06.2021. 18:00

I tokom dugog toplog leta družimo se na KLUBu uz #mojepovrće

Dok čekate nagrade i poklone iznenađenja za učestvovanje, i u ovoj ste nedelji nastavili da objavljujete fotografije iz svojih bašti. Budite sa nama i dalje!

Foto: Lucija Bencarić
  • 85
  • 5
  • 0

"Drago mi je što sam bila deo Agroklub ekipe! Nagrada će svakako dobro doći, da popravim malo strukturu zemljišta i proizvedem još kvalitetnije i zdravije #mojepovrce! Ostajem deo ekipe i dalje!", reči su jedne od nagrađenih čitalaca u igri #mojepovrće koju smo završili poslednjeg dana proleća. 

I zaista, dok čekate nagrade koje je obezbedila kompanija Pro-eco i poklone iznenađenja za učestvovanje, i u ovoj nedelji ste na našem KLUBu nastavili da objavljujete fotografije iz svojih bašti u kojima već berete prve plodove voća i povrća ili uživate u letnjem cveću. 

"Bilo je baš lepo i zanimljivo pratiti razvoj, deliti savete i naučiti nešto novo. Radujem se novoj igri", pisala nam je jedna čitateljka.

A znali ste i kako da nas nasmejete.

"Žao mi je što sam trudna do zuba, uskoro se porađam, pa nisam mogla da dam sve od sebe nego sam sve molila i svaljivala na nekog drugog. Ali, sledeći put ću biti u mogućnosti pa ću biti konkurencija. Bitno je učestvovati", poruka je jedne od čitateljke kojoj želimo sve najbolje, a čim bude u prilici, i njenu objavu sa bebicom u bašti koja će, sigurni smo, uživati u plodovima maminog truda. 

"Hvala Vama što pratite male bašte i velike ljude", piše jedna od učesnica igre u kojoj smo hteli da animiramo naše čitaoce da proizvedu nešto svoje, od semena do tanjira. 

Među vama je bilo i onih koji su ovom prilikom prvi put nešto zasadili "Iskreno, prvi put sam sadila i zaista sam uživala. Sve čestitke za akciju i svaka podrška", jedna je od vaših poruka. 

Proleće je iza nas, evo ko su dobitnici poklon igre #mojepovrće!

"Hvala što ste nam omogućili da učestvujemo u tako lepom projektu!", poruka je kojom ćemo zaključiti ovo javljanje ;) 

Zato i dalje fotkajte svoje vrtne oaze, postavite ih na naš KLUBu, komentarišite, družite se, pitajte, dajte savet... Družimo se i dalje! 


Tagovi

Nagradna igra Moje povrće KLUB


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.


Partner

Agroklub d.o.o SRB

Bulevar oslobođenja 78, 21000 Novi Sad, Srbija
e-mail: info@agroklub.rs web: https://www.agroklub.rs/