Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Moje povrće
  • 24.06.2021. 18:00

I u dugo toplo ljeto družimo se na KLUBu uz #mojepovrće

Dok čekate nagrade i poklone iznenađenja za sudjelovanje, i u ovom ste tjednu nastavili objavljivati fotografije iz svojih vrtova. Budite s nama i dalje!

Foto: Lucija Bencarić
  • 143
  • 77
  • 0

"Drago mi je bilo biti dio Agroklub ekipe! Nagrada će svakako dobro doći, da popravim malo strukturu tla i uzgojim još kvalitetnije iz zdravije #mojepovrce! Ostajem dio ekipe i dalje!", riječi su jedne od nagrađenih čitatelja u igri #mojepovrće koju smo završili zadnjeg dana proljeća. 

I zaista, dok čekate nagrade koje je osigurala tvrtka Pro-eco i poklone iznenađenja za sudjelovanje, i u ovom ste tjednu na našem KLUBu nastavili objavljivati fotografije iz svojih vrtova u kojima već berete prve plodove voća i povrća ili uživate u ljetnom cvijeću. 

"Bilo je baš lijepo i zanimljivo pratiti razvoj, dijeliti savjete i naučiti nešto novo. Radujem se novoj igri", pisala nam je jedna čitateljica.

A znate i kako nas nasmijati. "Žao mi je što sam trudna do zuba, uskoro se porađam, pa nisam mogla dati sve od sebe nego sam sve molila i svaljivala na nekog drugog. Ali, sljedeći put ću biti u mogućnosti pa ću biti konkurencija. Bitno je sudjelovati", poruka je jedne čitateljice kojoj želimo sve najbolje, a čim bude u prilici, i njezinu objavu s bebicom u vrtu koja će, sigurni smo, uživati u plodovima maminog truda. 

"Hvala Vama što pratite male bašte i velike ljude", piše jedna od sudionica igre u kojoj smo htjeli animirati naše čitatelje da uzgoje nešto svoje, od sjemena do tanjura. 

Među vama je bilo i onih koji su ovom prilikom prvi puta nešto uzgojili "Iskreno, prvi put sam posadila i zaista sam uživala. Sve čestitke za akciju i svaka podrška", jedna je od vaših poruka. 

Proljeće je iza nas, evo tko su dobitnici igre #mojepovrće!

"Hvala što ste nam omogućili da sudjelujemo u tako lijepom projektu!", poruka je kojom ćemo zaključiti ovo javljanje ;) 

Zato i dalje fotkajte svoje vrtne oaze, postajte ih na našem KLUBu, komentirajte, družite se, pitajte, dajte savjet... Družimo se i dalje! 


Tagovi

Nagradna igra Moje povrće KLUB


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]