Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroPMD
  • 12.03.2019. 16:30

Idrofoglia svjetski poznati sustavi navodnjavanja: S 3 serije do većih prinosa!

U današnje vrijeme proizvodnja bez navodnjavanja nije održiva i ne može konkurirati na europskom tržištu. AgroPMD nudi Idrofoglia sustave za navodnjavanje pod nazivom "Turbocar" u tri serije. Upoznajte koje su to!

Foto: AgroPMD
  • 653
  • 50
  • 0

U današnje vrijeme proizvodnja bez navodnjavanja nije održiva i ne može konkurirati na europskom tržištu. Korištenjem sustava za navodnjavanje danas se pokušava smanjiti utjecaj ekstremnih klimatskih promjena, kao što su suša i ekstremno visoke temperature, a također se nastoje ostvariti i viši prinosi u uzgoju pojedinih kultura.

Tvrtka AgroPMD iz svoje ponude izdvaja Idrofoglia sustave za navodnjavanje koji obuhvaćaju proizvodnju strojeva za navodnjavanje za poljoprivredu. Raspon strojeva za navodnjavanje pod nazivom "Turbocar" podijeljen je u tri serije: fiksni "Jolly", okretni tanjur i hidraulički. Širok raspon Turbocara je moguće opremiti s raznim verzijama pumpi. Raznolikost serija motornih crpki uključuje: motorne pumpe bez krova, turbopumpe s krovnom i mrežnom zaštitom, Silent, Full-silent i Lux verzije. Motorne pumpe se proizvode s različitim motorima (Iveco-Deutz-John Deere-Lombardini), pumpama (Caprari-Rovatti) i sa širokim rasponom spremnika.

fe
Turbo car Smart

Turbocar Smart - svi pogoni na istoj strani

To je bubanj s crijevom u kalandriranom limu (ne oštećuje PE crijevo, ali produžuje njegovo trajanje), čije unutarnje zrake omogućuju uporabu stroja i u ekstremnim uvjetima. Odlikuje ga podesiva i demontažna vučna ušica, mehanička sklopiva nožica za lakše kretanje i bočne noge stabilizatora.

Zaštitni limovi obojeni su prahom za duže trajanje. Svi pogoni su na istoj strani stroja kako bi se olakšalo kretanje stroja. Ovaj model ima mjenjač-turbinu s najboljim performansama u svojoj kategoriji. Od ostalih karakteristika izdvajaju se:

  • okretljiv bubanj za 360⁰
  • pocinčani okvir i obojeni kolut
  • mehanički dijelovi obojeni RAL 5017
  • turbina s prirubnicom na mjenjaču, kontrola brzine
  • prijenosnik jednostruke brzine na 'G1.1', 3 brzine na modelima G1 i G2, s automatskim isključenjem pogona, uređajem za premotavanje kroz PTO
  • kolica za prskalice s tri kotača s podesivim kolosijekom
  • turbina s prirubnicom na mjenjaču, kontrola brzine.
  • mehaničke operacije podizanja kolica.
  • vučna ruda s mogućnošću podešavanja po visini (osim na modelima G1.1 i G1), mehanička dizalica i bočne noge
  • usisno crijvo 4 m sa ženskim priključkom
  • ulaz vode sa strane turbine
fed
Turbocar Jolly

Turbocar Jolly

Turbocar Jolly ima visokoefikasni pogon turbine s djelimičnim protokom izravno spojen s mjenjačem (minimalni gubici pritiska) te sigurnosne uređaje za PTO i za namotavanje crijeva. Pocinčana je šasija kao i priključna crijeva te kolica rasprskivača. Ima mogućnost podešavanja traga kotača kolica.

Rasprskivač je sa 3 dizne (različitih promjera), a crijevo je visokootporno polietilensko.

vf
Turbopumps

Turbopumps s ugrađenim spremnikom goriva

Turbopumps ima šasiju s dvije gume s ugrađenim spremnikom goriva, standardno električno pokretanje s akumulatorom, zaštitnu ploču motora (u slučaju niskog tlaka ulja, pregrijavanja motora, prekid pogonskog remena, pad tlaka vode), pressostat, manometar, tahometar, usisni i ispusni set.

No, ovo nije sve. Tvrtka AgroPMD ima još puno toga u ponudi što se tiče sustava za navodnjavanje. Stoje vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i inofrmacije. Posjetite njihovu web stranicu, a obratiti im se možete na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Idrofoglia AgroPMD Navodnjavanje Turbopumps Turbocar Jolly


Partner

AgroPMD d.o.o.

Južno predgrađe 48, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 357 525, e-mail: office@agropmd.hr web: http://www.agropmd.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?