Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 30.04.2018. 15:20

IMT-om sletio s ceste - zadobio teške tjelesne ozljede, a stiže mu i prekršajna prijava

Nova ružna vijest koja uključuje traktor, cestu, nesreću i policiju.

Foto: Bigstockphoto/Sir270
  • 4.835
  • 276
  • 0

Teške tjelesne ozljede zadobio je 37-godišnji vozač koji je u subotu, 28. travnja 2018., oko 13 sati, na lokalnoj cesti kod mjesta Škrabutnik, upravljajući traktorom marke IMT, požeških registarskih oznaka s pridodanim priključnim vozilom, uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i sletio s ceste. U prometnoj nesreći, u kojoj je došlo do prevrtanja traktora na bočnu stranu, vozač je teško tjelesno ozlijeđen, te će mu biti izdan prekršajni nalog zbog vožnje neprilagođenom brzinom, navodi požeško-slavonska policija.

Dan prije, policija je zabilježila da je u šumskom predjelu u blizini mjesta Crkveni Vrhovci, nepoznati počinitelj (ili više njih) je posjekao i otuđio nekoliko stabala hrasta u vlasništvu Republike Hrvatske, a kojim gospodare Hrvatske šume. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.


Tagovi

Prometna nesreća Traktor Policija IMT


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]