Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Istraživanje rezervi
  • 30.03.2015. 12:10

Ina istražuje podravske rezerve nafte i plina

Štete koje će nastati uslijed seizmičkih mjerenja procijenit će se odmah nakon završetka radova i to od strane komisije u kojoj će biti predstavnici INE i mjesnih odbora, a o čemu će vlasnici zemljišta biti na vrijeme obaviješteni.

  • 291
  • 27
  • 0

INA, industrija nafte, d.d. Zagreb zajedno s poljskom kompanijom Geofizyka Torun, obavljat će 3D seizmička mjerenja u svrhu istraživanja rezervi nafte i plina na poljoprivrednim i šumskim područjima podravskih mjesta Legrad, Đelekovec, Donja Dubrava (polje Orešec) Rasinja (Koledinec), Koprivnički Ivanec, Peteranec, Drnje (Torčec) te grada Koprivnice.

"INA d.d. moli za razumijevanje poljoprivrednika, posebno da se ne ometa rad ekipa, da se ne diraju postavljene oznake i kablovi na zemljištu kao niti druga oprema. U slučaju oštećenja opreme ili krađa biti ćemo primorani uključiti nadležne policijske postaje" poručuju iz Ine.

Štete koje će nastati uslijed seizmičkih mjerenja, poručuju, procijenit će se odmah nakon završetka radova i to od strane komisija u kojoj će biti predstavnici INE i mjesnih odbora, a o čemu će vlasnici zemljišta biti na vrijeme obaviješteni. Svu štetu Ina će nadoknaditi.


Tagovi

Ina d.d. Geofizyka Torun 3d Seizmička mjerenja Rezerve nafte i plina Legrad Đelekovec Donja Dubrava Orešec Rasinja Koledince Koprivnički Ivanec Peteranec Drnje Torčec Koprivnica Kablovi Krađa Policija Nadoknada štete


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.