Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poruka u soji
  • 14.10.2020. 15:00
  • SAD

Ispisao poruku u polju soje i postao popularan na društvenim mrežama

Peter Larson je stočar i ratar u Sheyenneu, mjestu u Sjevernoj Dakoti, a svoje polje je prvi puta iskoristio kako bi poslao političku poruku.

Foto: Twitter/Sandra Larson
  • 198
  • 455
  • 0

Nije prvi puta da je neki poljoprivrednik ispisao poruku u njivi. One su do sada uglavnom bile ljubavne. A onda je neki dan u Sjeveroj Dakoti jedan farmer svoju naklonost u polju soje plugom ispisao Joeu Bidenu i Kamali Harris, demokratima koji se u nadolazećim izborima u SAD-u natječu u utrci za predsjednika i podpredsjednicu. 

Peter Larson je stočar i ratar u Sheyenneu, mjestu u Sjevernoj Dakoti, a svoje zemljište je prvi puta iskoristio kako bi poslao političku poruku, piše Fox News.

Fotografije polja iz zraka prošli je tjedan na Twitteru podijelila Larsonova kći Sandra. Upravo je ona s Bidenom i Harris postala viralna te dobila više od 130 tisuća lajkova, a podijeljena je 20.000 puta. 

Farmer je pomoću John Deera 9300 i 30-metarske tanjurače za suncokret ispisao dvije poruke - jednu za Bidena i Harris, trenutnu kalifornijsku senatoricu, a drugu za Shelley Lenz i Bena Viga, kandidate za guvernerku i njezina zamjenika Sjeverne Dakote. 

Polje pretvorio u portret Donalda Trumpa!

Sandra je na društvenim mrežama objasnila kako je njezin otac oživio svoju viziju GPS navigacijom, a sve opisala kao "umjetnost oranja četvrte generacije ratara i stočara Sjeverne Dakote". 

Peter Larson ovom je porukom svoje sunarodnjake želio pozvati na izlazak na izbore koji će se održati za točno tri tjedna, 3. studenog. 


Tagovi

Poruka u soji Farmer Joe Biden Kamal Harris Predsjednički izbori SAD


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.