Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Isuzu D-MAX
  • 28.03.2014. 08:00

Isuzu prvi put na Bjelovarskom sajmu u Gudovcu

Danas je Isuzu sinonim japanske kvalitete i pouzdanosti, sinonim za dizel motore i najveći proizvođač komercijalnih dizel vozila u svijetu. Poistovjećuje se s kvalitetom, pouzdanošću i nezaustavljivim rastom

  • 405
  • 40
  • 0

Poznata tvrtka Auto Arbanas iz Velike Gorice na Bjelovarskom sajmu predstavit će vrhunsku i poznatu japansku marku Isuzu.

Novi model je Isuzu D-MAX, pick-up za težak rad, poljoprivredu, ali i zabavu. Svi gosti sajma moći će pogledati modele i predbilježiti se za probnu vožnju.

Povijest renomirane marke Isuzu

Naziv Isuzu dolazi od jedne istoimene tokijske rijeke, a znači pedeset zvončića. Kao predvodnik japanske industrije, Isuzu Motors s pravom se ponosi svojom svijetlom tradicijom. Poistovjećuje se s kvalitetom, pouzdanošću i nezaustavljivim rastom.

Pedesetgodišnje inženjersko znanje i iskustvo u razvoju jamče kvalitetu i pouzdanost novog D-MAX-a. Korijeni Isuzu pick up-a sežu do 1963. godine kad je s proizvodne trake sišao prvi pick up Isuzu Wasp. U sljedećih 50 godina kontinuirano su se usavršavali i napredovali. Njihovu uspješnost i pouzdanost najbolje ilustrira brojka od preko šest milijuna prodanih primjeraka do današnjeg dana.

Danas je Isuzu sinonim japanske kvalitete i pouzdanosti, sinonim za dizel motore i najveći proizvođač komercijalnih dizel vozila u svijetu. Svojom povijesnom , tehnološkom i duhovnom baštinom Isuzu i u 21. stoljeću zadržava svoju predvodničku poziciju.

Novi Isuzu D-MAX prostrano je višenamjensko terensko vozilo i odlična pomoć u poljoprivrednoj djelatnosti. Bilo da je riječ o zahtjevnoj ratarskoj proizvodnji, voćarstvu, vinogradarstvu, šumarstvu ili pčelarstvu.

D-MAX-ov motor zapremnine 2.5L kruna je Isuzu-ovih dizelskih agregata. Najnapredniji je stroj obitelji motora koji broji 23 milijuna članova, komercijaliziranih širom svijeta.

Snaga motora sada je 163 KS i zadovoljava normu EURO 5 s kombiniranom emisijom CO2 od 194 g/km uz odličan okretni moment od 400NM u rasponu od 1200/2000 okretaja u minuti. Snažni i štedljivi turbodizelaš, čija je prosječna potrošnja 7,4 l/100 km, odlično se nosi s karoserijom teškom gotovo dvije tone, uz maksimalnu nosivost od 1055 kg i prikolicom teškom 3.000 kg.

Svi modeli D-Max-a su opremljeni 4x4 pogonom koji se regulira okretanjem prekidača na središnjem grebenu, što mu omogućava svladavanje i najozbiljnijih prepreka.

Bogata serijska oprema koja već od početnog paketa L uključuje:

  • 8 zračnih jastuka
  • ABS sustave protiv proklizavanja i zanošenja
  • klima uređaj i ostalu opremu te pruža izniman nivo sigurnosti i komfora

D-MAX je osvojio brojne nagrade kao što su:

  • Izvrstan dizajn za 2012. godinu (Good Design Award) u Japanu
  • PICK-UP godine 2013 u Ujedinjenom Kraljevstvu
  • Auto godine 2013. u organizaciji najčitanijeg europskog 4x4 magazina Auto Bild Allrad

S Isuzu D-Max-om možete se upoznati na štandu Auto Arbanasa na Bjelovarskom sajmu od 27. do 29. ožujka ili u njihovim salonima u Zagrebu u Arena centru, Velikoj Gorici i Sisku.


Tagovi

Isuzu D-MAX Auto Arbanas Bjelovarski sajam Gospodarska vozila Serijska oprema ASB sustav

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]