Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HLS
  • 29.04.2022. 14:35

Ivica Budor novi je predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza

Dosadašnji tajnik na čelno je mjesto većinom glasova izabran nakon iznenadne smrti generala Đure Dečaka koji je za kormilom hrvatskog lovstva proveo šest uzastopnih mandata.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
  • 4.129
  • 400
  • 0

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Hrvatskog lovačkog saveza, održanoj u lovačko- edukativnom centru u Podgariću, dosadašnji tajnik te krovne lovačke asocijacije Ivica Budor imenovan je novim predsjednikom domaćih lovaca.

Na to je mjesto većinom glasova izabran nakon iznenadne smrti generala Đure Dečaka koji je za kormilom hrvatskog lovstva proveo šest uzastopnih mandata, postavši tako najplodonosniji i najdugovječniji predsjednik HLS-a od njegovog osnutka prije devedeset i sedam godina.

Novi predsjednik najmnogoljudnije građanske udruge čije članstvo broji šezdeset i šest tisuća aktivnih članova tom je prigodom najavio kako će nastaviti tamo gdje je stao njegov prethodnik odnosno i dalje se zalagati na razvoju lovstva u cijelini.

Također je najavio aktivno sudjelovanje u pogledu šteta, onih u prometu i poljoprivredi, te u edukaciji lovaca i lovkinja.

Izbornu skupštinu do izbora novog predsjedništva vodio je njihov najstariji član Zlatko Stolnik, predsjednik LS-a osječko- baranjske županije.


Tagovi

Hrvatski lovački savez Ivica Budor Izborna skupština HLS


Autor

Mladen Nejašmić

Više [+]

Novinar mnogih domaćih tiskovina i internetskih portala. Obrađuje razne teme ruralnog dijela života Dalmacije - kako priobalja tako i Zagore.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]