Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sadni materijal
  • 11.09.2013.

Jednom uložite - duplo više ostvarite!

Uštedjeti je lako, uz agroklub.com saznajte kako

  • 1.858
  • 92
  • 0

Jesenjska sadnja je pred vratima, a Vi sigurno želite ostvariti što bolju prodaju sadnica. Imate li dovoljno financijskih sredstava za oglašavanje? Uvijek ste se pitali kako uštedjeti i maksimalno ostvariti? Ugrabite svoju priliku prije ostalih i osigurajte promociju Vaše djelatnosti na vrijeme. Uložite jednom, a ostvarite mnogo više - promovirajte sada i na proljeće.

Odlučite se za promociju sadnica na najvećoj poljoprivrednoj zajednici u Hrvatskoj i gledajte kako uložen novac postaje prava investicija. Budite nas slobodni kontaktirati za sve dodatne informacije. Ponudu zatražite putem kontakt forme koja se nalazi na kraju članka ili se možete javiti na broj: 091 736 21 82. U obzir ćemo uzeti Vaše potrebe, želje i Vaš raspoloživi budget. Kako biste uz manje ulaganja dobili više, za Vas smo pripremili popuste.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš agroklub.com!


Tagovi

Prodaja sadnica Lozni cijepovi Jesenjska sadnja Voćne sadnice Cvjetne sadnice Sadni materijal Sadnice maslina

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]