Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case IH
  • 18.03.2023. 18:00

Još jači: Case IH Quadtrac - 700 KS za traktor gusjeničar

Veća radna snaga, ali i druga poboljšanja odlike su vrhunskog Case IH Quadtrac 645, ali i drugih modela

Foto: Case IH
  • 663
  • 88
  • 0

Case IH traktori serije Quadtrac i Steiger na tržištu su više od 60 godina. 

Prošle su godine najavili inovacije, a u 2023. će biti redizajnirani, odnosno poboljšani većom snagom motora. Zadnji hidraulični sustav za teške uvjete rada povećao je kapacitet dizanja za pet posto u odnosu na prethodni model.

Dostignuta granica od 700 KS

Ovo omogućuje modelu Case IH Quadtrac 645 da prijeđe oznaku od 700 KS. Osim toga, ovi modeli imaju novu, udobnu kabinu sa AFS Connect telemetrijskim sustavom što će im omogućiti pouzdaniji i efikasniji rad na terenu.

Poboljšanja omogućuju pouzdaniji i efikasniji rad

"Novi AFS Connect modeli nude još više snage motora, obrtnog momenta, ekonomičnosti goriva i udobnosti", objasnio je Mitch Kaiser, marketing menadžer za Steiger i Quadtrac.

Povećan je opseg svih modela, a s rasponom od 467 KS do 699 KS Case IH prelazi granicu od 700 KS. To vrhunski model Case IH Quadtrac 645 AFS Connect čini najsnažnijim serijskim traktorom na svijetu te poboljšava rad na terenu u teškim uvjetima. Novi FPT motor Stage V. FPT Cursor 13 sa 6 cilindara ima zapreminu od 12,9 litara. I sustav goriva je izmijenjen. Pored nove pumpe, novi je i način ubrizgavanja.

Poboljšane performanse

Opremljeni su PowerDrive powershift mjenjačem, koji ima automatizirano upravljanje produktivnošću što smanjuje potrošnju dizela tijekom rada. Idealan je za obradu zemljišta i rad pod stalnim opterećenjima. Druga varijanta je s inovativnim CVXDrive kontinuirano varijabilnim mjenjačem iz CNH, koji osigurava optimalan prijenos snage u svakom rasponu brzina.

Idealan je za rad pod stalnim opterećenjima

Izmjene i novi dizajn su napravljeni i na kabini koja sada ima veću udobnost za vozača. Poboljšano je osvjetljenje i vidljivost za noćni rad. Najnoviji modeli dolaze s AFS Connect telemetrijskim sustavom za veću povezanost i bolji prijenos podataka. Od 2023. mogu biti opremljeni drugim AFS Pro 1200 ekranom. Uz sustav dvostrukog prikaza, operater može istovremeno nadzirati više odvojenih ISOBUS priključaka. Dostupna je oprema s AFS AccuSync za koordinaciju strojeva i AFS AccuTurn Pro tehnologijom koja omogućava da se traktor samostalno okreće na uvratini samo pritiskom na dugme. Novi zglobni traktori Case IH dolaze kao Steiger, Quadtrac i Rowtrac.


Tagovi

Case IH Case IH Quadtrac Case IH Steiger Traktor 700 KS Rowtrac Novi dizajn


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!