Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub 4.0
  • 12.11.2016. 10:20

Kakav Agroklub želite u budućnosti?

Od danas pa do kraja studenog iznesite svoj komentar na temu buduće verzije portala, oglasnika, baza podataka, kluba i svih drugih servisa.

  • 1.840
  • 251
  • 0

Upravo pripremamo značajnije promjene na modernizaciji sustava i kvalitete sadržaja Agroklub-a. To radimo s ciljem bolje informiranosti čitavog sektora poljoprivrede pa Vas pitamo: Što možemo dodatno napraviti da pružimo još bolju uslugu?

Želite više informacija o nekim područjima poljoprivrede ili života u ruralnom prostoru? Želite dodatne funkcionalnosti na stranicama Agrokluba? Dobar je trenutak da se uključite sa svojim prijedlozima ili idejama i pomognete nam u dizajniranju novog sustava.

Jednostavniji korisniku

Razvojni odjel Agroklub-a trenutno radi na bržoj, većoj i jačoj platformi koja će nositi projekt u narednim godinama. S tehnološke strane biti ćemo jednostavniji korisniku i prilagođeniji različitim uređajima nove generacije. Naravno, i u sadržajnom pogledu želimo biti bogatiji, ažurniji i korisniji. I sve to skupa možete očekivati vrlo skoro.

Kroz sljedećih nekoliko mjeseci razvijati ćemo novu, službeno četvrtu verziju sustava, započetog 2008. godine. Javnu objavu očekujemo online u prvom kvartalu 2017. godine.

Sudjeluj i stvori Agroklub po svojoj mjeri

Dajte i Vi svoj doprinos budućnosti informiranja u sektoru agrara. Od danas pa do kraja studenog u komentaru ispod teksta iznesite svoj prijedlog/ideju buduće verzije portala, oglasnika, baza podataka, kluba i svih drugih servisa. Napišite sve što mislite da može pomoći stvaranju boljeg medija.

Dodatno, za komentare (ideje, sugestije) koje budemo smatrali najboljima ili najkorisnijima (pa čak i najsmješnijima) osigurali smo veći broj Agroklub majica. Pa evo i malo motivacije ;)

Komentiraj i sudjeluj u razvoju svog Agroklub-a!

#agroklub4.0 #idejezanoviagroklub


Tagovi

Novi Agroklub Agroklub 4.0


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]