Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Croma-Varaždin
  • 15.11.2017. 20:00

Klikom miša do svih vrsta crijeva za kolinje!

Sezona je svinjokolja, jeste li nabavili crijeva i ostalo što vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija? Pogledajte ponudu Croma-Varaždin, a možete naručiti proizvode putem web shopa na vašu adresu!

  • 9.090
  • 159
  • 0

Sezona je svinjokolja, jeste li nabavili crijeva i ostalo što vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija? Croma-Varaždin d.o.o. sa sjedištem u Svetom Iliji, Hrvatska, od 1992. godine bavi se proizvodnjom i prometom sirovina potrebnih za proizvodnju kobasica, salama i drugih mesnih delicija. Glavnina proizvodnje je na odvajanju, čišćenju te sortiranju prirodnih crijeva animalnog podrijetla, pod nadzorom ovlaštenih veterinarskih službi.

Bogata ponuda svih vrsta crijeva za kolinje

I ove godine pripremili su bogatu ponudu prirodnih i umjetnih ovitaka za nadolazeću sezonu svinjokolje. Sva sirovina - prirodna crijeva iz ponude potječu iz domaćih klaonica, u kojima djelatnici, pod strogom kontrolom, obavljaju kompletni proces proizvodnje koji obuhvaća čišćenje crijeva, sortiranje, soljenje, tubiranje i pakiranje crijeva. Svi proizvodi zadovoljavaju najsuvremeniju proizvodnju mesnih prerađevina, a kupci mogu biti bezbrižni u smislu zdravstveno-veterinarske ispravnosti naših proizvoda, slijedom primjenjivanja HACCP sustava.

Sve za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija

U specijaliziranoj diskontnoj prodavaonici u Svetom Iliji nude vam sve za svinjokolju: prirodna svinjska, goveđa i ovčja crijeva, kolagene ovitke, mrežice, hajdinu kašu i rižu, kuhinjsku i nitritnu sol, začine i gotove mješavine začina za kobasice, krvavice, tlačenice, emajlirano i plastično posuđe, punilice za kobasice i krvavice, preše za čvarke, noževe i alate te sve ostalo što vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija!

Nabavite sve što vam je potrebno za izradu kvalitetnih domaćih mesnih delicija

Od prirodnih crijeva nude vam:

  • svinjska crijeva - tanka crijeva, debela ili kovrčava crijeva, svinjski želudac, svinjski kular, svinjsko slijepo crijevo
  • ovčja crijeva - pakirana su u "buntevima" po 92 metra, a nude i uslužno plisirama (tubirana) crijeva na foliji ili cjevčicama
  • goveđa crijeva - okrugla (kovrčava) crijeva, ravna crijeva, goveđe slijepo crijevo, goveđa kapa

Umjetna crijeva - idealno odgovaraju za sve salame i za suhe kobasice, a vanjski izgled kolagenih crijeva ističe prirodna svojstva vaših proizvoda.

Jeste li znali? Na Croma-Varaždin web stranici možete pronaći brojne tradicionalne recepte, kao primjerice za slatke krvavice!

Novost - kupovina preko web shopa!

Na web stranici pratite sve akcijske ponude i cijene te naručite i kupite proizvode putem web shopa: odaberite način plaćanja i vaša narudžba dolazi na vašu adresu!

U ponudi pronađite prirodna, kolagena, celulozna i poliamidna crijeva te mrežice, začini, vakuum vrećice i spatex program, namijenjeni su mesnim industrijama za proizvodnju mesnih proizvoda, kao i za primjenu u domaćinstvima kod izrade domaćih delicija.

Sve za svinjokolju pronađite u Croma-Varaždin!

Tvrtka Croma-Varaždin ovlašteni je zastupnik i distributer za Hrvatsku i zemlje regije sljedećih tvrtki:

  • Grupacija Devro (Škotska) - vodeći svjetski proizvođač jestivih i nejestivih kolagenih ovitaka i folija za prehrambenu industriju
  • Nomax Trading (Poljska) - vodeći proizvođač ambalaže za mesnu industriju, koja uključuje mrežice, celulozne folije te spatex program
  • Christl (Austrija) - vodeći proizvođač začina za mesnu industriju
  • Vicel Packaging Ltd. (Kina) - poduzeće koje se bavi proizvodnjom papirnate ambalaže, a specijalizirano je za celulozne proizvode

Za više informacija obratite se tvrtki Croma-Varaždin d.o.o. na: info@croma.com.hr, broj +385 42 215 480 ili faks: +385 42 215 488 ili ih posjetite na adresi Vilima Cecelje 6, Sveti Ilija.


Fotoprilog


Tagovi

Croma Kolinje Svinjokolja Crijeva Svinjska Meso Mrežice Hajdina kaša Začini Web shop Kobasice