Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Potpore Vukovarsko-srijemske županije
  • 17.06.2017. 13:30

Koliko znači potpora proizvođačima?

Ukupno šest poljoprivrednih udruženja na istoku Hrvatske ostvarilo je potporu. Za što će ju iskoristiti?

  • 2.915
  • 145
  • 0

Ukupno šest poljoprivrednih udruženja na istoku Hrvatske ostvarilo je potporu. Odobrena su im financijska sredstva putem javnog poziva za dodjelu potpora udruženjima poljoprivrednh proizvođača i klastera za provedbu aktivnosti i projekata u poljoprivredi u Vukovarsko-srijemskoj županiji u 2017 godini.

Potpore su ostvarili Pčelarski savez Vukovarsko-srijemske županije, Udruga svinjogojaca, Udruga uzgajivača ovaca i koza Vukovarsko-srijemske županije, Udruga natjecatelja u oranju Vukovarsko-srijemske županije, Udruga proizvođača češnjaka Češnjak i Udruga vinara i vinogradara Srijem-Lovas.

"Nama je potpora strašno značajna. Nakana nam je kupiti školski primjer stroja za pročišćavanje graha,kalibrator i pročišćivač. Dobili smo 50% iznosa koji nam je potreban i strašno se radujemo", rekla je Mara Čuljak predsjednica Udruge Češnjak.

"Javili smo se na natječaj da bi kupili jednu prikolicu s kojom bi prevozili prasad na sajmove i u klaonice", objašnjava Dobromir Čović, predsjednik Udruge svinjogojaca VSŽ.

Pčelari su pak tražili potporu od 6.000 kn za održavanje pčelarske manifestacije Pčelarski dani, a i inače surađuju sa županijom.


Tagovi

Potpore Županija


Partner

VTV d.o.o.

Trg dr. Franje Tuđmana 2, 32100 Vinkovci, Hrvatska
tel: +385 (0) 32 492 102, e-mail: opci.poslovi@vktv.tv web: http://vktv.tv/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]