Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 25.08.2018. 12:00

Kombajn prevrnuo na krov. I ne, nije riječ o istoj osobi

Sjajno si ga parkirao, nemoj da ti tata vidi, tek je dio komentara ispod (još jednog) kombajna okrenutog na krov.

Foto: Facebook/We love farming
  • 3.859
  • 214
  • 0

Sjećate se priče o Poljaku koji je kombajn okrenuo na krov? Nesreći su kumovali uspon, ali i nešto alkohola. E, sad se opet pojavila slična fotografija drugog sudionika. Naime, na facebook stranici We love farming osvanula je, doduše bez opisa događaja (gdje, kako, zašto), gotovo identična fotografija. Nasred polja na krov okrenuti kombajn! 

Među brojnim komentarima, najčešći su zapravo upiti: Kako prevrneš kombajn?, Zar ne bi kotači trebali biti na polju? Nemoj da ti tata ovo vidi!, Sjajno si ga parkirao, no ima i onih koji su uvjereni da je riječ o photoshopu. Kako god, nemojte pokušavati isto učiniti sami. 

Kombajn okrenuo na krov pod utjecajem alkohola?

Podsjećamo, u poljskoj pokrajini Lublin tijekom uspona na njivi, vozač kombajna je izgubio kontrolu zbog čega se vozilo okrenulo na krov. Kabina vozila prignječila je vozača kojem su slomljene obje noge. 

Vozač je u kabini bio sam, ali na sreću, sve je uočio vozač drugog kombajna koji je bio u blizini i brzo mu pritekao u pomoć. Unesrećenom 45-godišnjem vozaču su  dva sata nakon nesreće policajci provjerili stanje alkohola u krvi.  Alkotest je pokazao 0,4 promila alkohola u krvi, a s toliko promila se javljaju tek manje smetnje u razboritosti i smanjenje opreza. No, čini se da je i to bilo dovoljno za "preokret". 


Tagovi

Kombajn Prevrtanje Polje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!