Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevrtanje traktora
  • 24.08.2020. 12:30
  • Međimurska, Robadje

Kotači proklizali, prevrnuo se traktor s prilkolicom - vozač poginuo na mjestu događaja

Na nizbrdici puta u vinogradu došlo je do proklizavanja kotača i prevrtanja traktora s pridodanom prikolicom. Stroj je prignječio nesretnog vozača koji je od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminuo na mjestu događaja.

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 472
  • 158
  • 0

Ne pamtimo kada se ovoliko nesreća na traktorima dogodilo u ovako kratkom vremenu. Tek što smo u petak izvjestili o tragediji u Palači, pored Osijeka, kada je poginuo 56-godišnjak, već dolazi informacija o novoj traktorskoj nesreći. 

Još jedna traktorska nesreća: Sletio u kanal i na mjestu poginuo

Naime, u međimurskom selu Robadju jučer (nedjelja) oko 17 sati, poginuo je 52-godišnjak s područja općine Štrigova. 

Kako izvještava međimurska policija nakon provedenog očevida, na nizbrdici puta u vinogradu došlo je do proklizavanja kotača i prevrtanja traktora s pridodanom prikolicom. Stroj je prignječio nesretnog vozača koji je od zadobivenih ozljeda, nažalost, preminuo na mjestu događaja. 

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice u Čakovcu gdje će se izvršiti obdukcija. O događaju dostavit će se izvješće nadležnom državnom odvjetništvu - javlja međimurska policija. 

Traktoristi, dolaze sve intenzivniji jesenski radovi, stoga budite oprezni prilikom vožnje, posebno po neprilagođenim terenima. Na Agroklubu ćemo se u narednom periodu više posvetiti ovoj temi, s konkretnim savjetima, kako bi upravljanje poljoprivrednom mehanizacijom bilo što sigurnije. 


Tagovi

Prevrtanje traktora Tragedija Prometna nesreća Smrtni ishod


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Stiglo nam je astronomsko proljeće. Jedna zanimljivost: sve do 2050. godine počinjat će 20.3. Između 2050. i 2100. godine naizmjence 19. i 20. ožujka, a tek nakon 2100. se početak proljeća opet vraća na 21. ožujka, piše na FB stranici Kad ć... Više [+]