Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pojela novce
  • 05.12.2018. 13:30

Koza pojela 20.000 eura?

Obitelj Simić iz sela Ranilović u susjednoj Srbiji planirala je kupiti 10 hektara zemlje, ali im je planove pomrsila koza koju imaju već nekoliko godina - Belka je pojela 20.000 eura!

Foto: Pixabay / KleineKiwi, Alexas_Fotos
  • 4.596
  • 568
  • 2

Obitelj Simić iz sela Ranilović u susjednoj Srbiji planirala je kupiti 10 hektara zemlje, ali im je planove pomrsila koza koju imaju već nekoliko godina - Belka je pojela 20.000 eura! Iako su planirali proširiti imanje, od tog jutra ništa nije išlo kako treba.

"Ustali smo rano, prebrojali novac jer je trebao doći čovjek od kojeg kupujemo zemlju kako bi potpisali ugovor i čovjeka isplatili. Novci su stajali na stolu u dnevnoj sobi, a mi smo otišli doručkovati. Moj svekar je izašao kao i svako jutro napolje da nahrani stoku, ali nije primijetio da nije zatvorio ulazna vrata i tu je nastala naša nesreća", ispričala je za Aranđelovacinfo snaha Milena.

Koza je ušla kroz otvorena vrata u dnevnu sobu i počela jesti novac sa stola.

"Kada smo čuli šuškanje i buku, moj muž je ustao od stola i šokirao se. Belka je pojela novac sa stola, ostalo je oko 300 eura samo, a sve ostalo je bilo pokidano i pojedeno. Od tog dana ništa ne govori, samo sjedi i šuti i gleda u jednu točku. Belka nas je zavila u crno", dodaje Milena.

Ako se pitate što se dogodilo s kozom - završila je na ražnju.


Tagovi

Belka Koza Pojela novac Euri


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednica portala, diplomirana novinarka i ljubiteljica prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]