Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Entrada
  • 25.04.2018. 10:30

Labinprogres TPS dobio potporu države za promociju na sajmovima

Kroz sudjelovanje na sajmovima tržište će se upoznati sa novitetima u proizvodnom programu, što neposredno utječe na povećanje prepoznatljivosti brenda Labinprogres te se planira sklapanje pet novih ugovora!

Foto: Labinprogres TPS
  • 982
  • 75
  • 0

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta dr.sc. Martina Dalić dodijelila je ugovore o bespovratnim sredstvima u sklopu trajno otvorenog poziva "Internacionalizacija poslovanja malih i srednjih poduzeća", donose iz ministarstva. Ukupna vrijednost 23 potpisana ugovora u okviru poziva iznosi 14,5 milijuna kuna, a sredstva su namijenjena predstavljanju domaćih poduzeća na globalnim tržištima s ciljem povećanja udjela malih i srednjih poduzeća u ukupnom izvozu roba i usluga.

Svečana dodjela ugovora upriličena je na okruglom stolu Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom "EU fondovi i izvoz". Na okruglom stolu su sudjelovali državna tajnica iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Nataša Mikuš Žigman, glavni ekonomist Zagrebačke banke Hrvoje Dolenec te predstavnici poduzeća koji su korisnici EU fondova - Miroslav Poljak, član Uprave Končar Elektroindustrija d.d., Zoran Vujčić, direktor tvrtke Multicom d.o.o. i Marijan Pojatina, direktor tvrtke Olival d.o.o.

Povećanje konkurentnosti i rast na tržištu

"Tijekom protekle godine značajno se intenzivirao postupak dodjele bespovratnih EU sredstava te je tako tijekom 2017. godine Ministarstvo dodijelilo ukupno 1791 potpora za poduzetnike i poduzetničku infrastrukturu vrijednih 2,23 milijarde kuna", istaknula je Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta. Također je dodala kako je u posljednjem istraživanju koje su proveli među korisnicima bespovratnih potpora čak 83% poduzetnika istaknulo da su dosadašnji natječaji obuhvatili njihove potrebe, a 79% poduzetnika ponovno bi se javilo na natječaje.

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta iz europskih fondova osigurava bespovratnu potporu malim i srednjim poduzetnicima kako bi kroz ulaganja u proizvodnju i lakši pristup međunarodnim tržištima povećali svoju konkurentnost i ostvarili rast.

Nataša Mikuš Žigman, državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, poduzetništva i obrta istaknula je kako je Ministarstvo danas objavilo poziv za bespovratna sredstva za izgradnju i opremanje kapaciteta malog i srednjeg poduzetništva, u vrijednosti 200 milijuna kuna, a u narednih deset dana Ministarstvo će objaviti još jedan poziv kojim će se poduzetnicima olakšati procedura ostvarivanja sredstava putem vaučera. "Najveći interes poduzetnika je za one programe gdje su ulaganja u konkretnu opremu. U 2018. planiramo još 2 mlrd. kuna staviti poduzetnicima na raspolaganje", rekla je Mikuš Žigman.

Labinprogres TPS na sajmu u Novom Sadu

Jedna od tvrki koja je dobila sredstva je i Labinprogres TPS.

  • Naziv projekta: Jačanje tržišne pozicije Labinprogres-TPS d.o.o. putem internacionalizacije poslovanja
  • Vrijednost projekta: 339.391,79 kuna
  • Iznos potpore: 195.908,10 kuna
  • Lokacija projekta: Labin, Istarska županija

Ovaj poziv se financira iz Europskog fonda za regionalni razvoj KK.03.2.1.07.0018.

cs

Promocija na dva međunarodna sajma

Tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom poljoprivredne mehanizacije. U sklopu projekta planiraju predstaviti svoje usluge na dva međunarodna sajma, s ciljem povećanja mogućnosti poslovne suradnje s inozemnim partnerima. Osim toga, kroz sudjelovanje na sajmovima tržište će se upoznati sa novitetima u proizvodnom programu, što neposredno utječe na povećanje prepoznatljivosti brenda Labinprogres te se planira sklapanje pet novih ugovora. 

Labinprogres TPS sudjelovanjem na sajmovima želi internacionalizirati poslovanje te ojačati tržišnu poziciju. U 2017. godini izlagali su na dva međunarodna sajma u Novom Sadu i Agritechnici u Hannoveru.

ce
Labinprogres TPS na sajmu Agritechnica u Hannoveru

Za više informacija obratite se tvrtki Labinprogres TPS na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Labinprogres Entrada Sajam Novi sad Agritechnica Hannover Traktor Mehanizacija EU fondovi Martina Dalić


Partner

Entrada d.o.o.

Letaj 2, 52233 Šušnjevica, Hrvatska
tel: +385 (0)52 401 980, e-mail: info@entrada.hr web: http://www.entrada.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]