Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 12.01.2016. 11:20

LAG-ovima više od 374 tisuće kuna

Iz IPARD programa, novac za rad dobila su još četiri hrvatska LAG-a.

Foto: LAG Virovitički prsten
  • 309
  • 75
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je novu isplatu na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa, za prihvatljive troškove u sklopu mjere 202 Priprema i provedba lokalnih strategija ruralnog razvoja. LAG-u Virovitički prsten isplaćeno je 136.438,32 kuna, LAG-u Petrova Gora 83.629,88 kuna, LAG-u Sjeverozapad 60.290,80 kuna, a LAG-u Vuka-Dunav 93.809,97 kuna.

Lokalnim akcijskim grupama (LAG-ovima), Europska unija sufinancira izradu studija, usavršavanje i obrazovanje zaposlenika, volontera i članova, izradu promidžbenih materijala, organizaciju promotivno-promidžbenih događaja, radionica, seminara i studijskih putovanja za članove i stanovnike LAG-a, plaće za zaposlenike, najam ureda i režijske troškove te uredsku i računalnu opremu.

Do sada je iz IPARD-a Lokalnim akcijskim grupama isplaćeno više od 24 milijuna kuna.

Foto: LAG Virovitički prsten


Tagovi

IPARD Mjera 202 LAG Virovitički prsten Virovitički prsten Petrova Gora Sjeverozapad Vuka-Dunav


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.