Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Deutz-Fahr
  • 27.07.2021. 15:00

Lansirana nova Deutz-Fahr serija 7 TTV stvorena s ciljem - biti korak ispred ostalih

Dva nova modela - 7250 TTV i 7250 TTV HD krasi maksimalna snaga do 247 KS, 6.1 Stage V motor, a novi SDF TTV COMPOUND prijenos omogućuje postizanje maksimalne brzine kretanja do 60 km/h pri manje od 1.800 okretaja u minuti.

Foto: Deutz-Fahr
  • 680
  • 355
  • 0

Deutz-Fahr na tržište je lansirao novu seriju 7 TTV, dizajniranu s najnaprednijom tehnologijom koja razvija izvrsne performanse, malu potrošnju goriva i izvanrednu udobnost rukovatelja, a proizvedenu u novoizgrađenom pogonu u Lauingenu, Njemačkoj.

Dva nova modela - 7250 TTV i 7250 TTV HD krasi maksimalna snaga do 247 KS, 6.1 Stage V motor, a novi SDF TTV COMPOUND prijenos omogućuje postizanje maksimalne brzine kretanja do 60 km/h pri manje od 1.800 okretaja u minuti (40 km/h pri manje od 1.200 okretaja u minuti).

"Također se ističe visokom kvalitetom i iznimnom pouzdanosti te najnižim troškovima rada zahvaljujući intervalu zamjene motornog ulja povećanom na 1.000 sati, dok je prijenos mjenjača povećan na 2.000 sati“, istaknuli su proizvođači. 

Pouzdanost, snaga i učinkovitost

Podizna sila prednje hidraulike je 5450kg te se može upariti s dvostrukom brzinom prednjeg kardanskog vratila (1000 i 1000ECO), a rukovatelj promjenu brzine može regulirati putem Info-Centra iz kabine traktora (InfoCenterPro). Stražnja hidraulika ima kapacitet od 10.000 kg (11.100 za HD verziju).

Zahvaljujući prednjim gumama 600 / 65R30 i novom rasporedu prednje osovine, krug okretanja smanjen je za gotovo dva metra. Na novim modelima dostupne su i stražnje gume većeg promjera, 2,05 m, a nosivost je povećana na 6,5 tona. Tako je ukupna masa vozila 15,5 t, odnosno 16 s verzijom 7250 HD. Također, dostupan je i inteligentni ovjes prednje osovine kao i suhe disk kočnice koje značajno poboljšavaju sigurnost na cesti.

Kada je riječ o hidrauličkom sustavu, protok ulja za hidrauliku odvojen je od onoga za prijenos, dok je LS pumpa dostupna u tri različite brzine protoka do čak 210 l/min.

Ono što razlikuje ovu seriju od svih ostalih, a što su inženjeri Deutz-Fahra prvi put razvili je prednji utovarivač Light and ReadyKit. Zajedno sa standardnim FZ80.1, visinom podizanja većom od 4,5 metara i probojnom silom od 3.770 daN novi modeli traktora spremni su za teške utovarne zadatke.

Dva nova modela - 7250 TTV i 7250 TTV HD krasi maksimalna snaga do 247 KS (foto: Deutz-Fahr)

Ovisno o zahtjevima za vuču nova serija može biti opremljena hidrauličkim i / ili pneumatskim kočnicama prikolice, a zahvaljujući funkciji dvostrukog načina rada moguće je povezati stare i nove modele prikolica s hidrauličkim kočenjem.

Također, pneumatski kočioni sustav sadrži napredni sustav upravljanja kočnicama prikolice (aTBM) koji značajno optimizira kočne performanse, smanjujući put i poboljšavajući stabilnost kočenja. Dostupna je i motorna kočnica koja aktivira ventilator E-visco za povećanje kapaciteta usporavanja.

Nova razina udobnosti

Nagnutija hauba, zajedno s podignutom i obnovljenom kabinom MaxiVision omogućuje bolju vidljivost.

Novi mjenjači opremljeni su funkcijom PowerZero i dobro poznatim PowerShuttleom, koji omogućavaju lakšu i bržu promjenu smjera, a prijenosi TTV podigli su ljestvicu kada je u pitanju učinkovitost i pouzdanost. Oni nude idealnu kombinaciju dvije izuzetno učinkovite hidrostatske jedinice uparene s optimiziranim mehaničkim komponentama.

iMonitor3, čak i tijekom dugih i napornih radnih dana nudi maksimalnu praktičnost zahvaljujući svom intuitivnom korisničkom sučelju i omogućuje jednostavno upravljanje postavkama traktora, sustavom upravljanja, ISOBUS uređajima i SDF upravljanjem podacima koje je besplatno tijekom prve godine.

Za maksimalnu radnu preciznost dostupan je novi satelitski prijamnik SR20 GNSS RTK, paket s 23x LED radnih svjetala, a novi TTV modeli imaju i funkciju automatskog okretanja koja omogućava traktoru lakše okretanje na uvratinama, bez potrebe za intervencijom rukovatelja.

iMonitor3, čak i tijekom dugih i napornih radnih dana nudi maksimalnu praktičnost (foto: Deutz-Fahr)

"Zahvaljujući funkciji Coming Home, korisnik može sigurno napustiti svoj novi traktor nakon dugog radnog dana“, zaključuje proizvođač.

Za više informacija o novim modelima, obratite se tvrtki Poljo-Nova, koja je specijalizirana za prodaju i servis poljoprivredne mehanizacije, na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Deutz-Fahr Serija 7 TTV 7250 TTV 7250 TTV HD SDF TTV COMPOUND Traktor Stage V IMonitor3


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Poljo-nova d.o.o.

Industrijska cesta 34, 10360 Sesvete, Hrvatska
tel: +385 1 2040 280, e-mail: info@poljonova.hr web: http://poljonova.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Sretan Uskrs!