Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • ORCA
  • 17.10.2018. 17:00

Ljubinkin legat - kampanja za otvaranje studentskog doma

Organizacija ORCA pokrenula je akciju za otvaranje prvog studentskog doma za buduće stručnjake za zaštitu životinja i prirode u Srbiji. Priključite se!

Foto: ORCA
  • 163
  • 8
  • 0

Organizacija ORCA pokrenula je akciju za otvaranje prvog studentskog doma za buduće stručnjake za zaštitu životinja i prirode u Srbiji. Naime, u legat im je ostavljen stan Ljubinke Vivčar, koji žele da adaptiraju za život, školovanje i rad generacija studenata koji žele da svoje karijere posvete životinjama i prirodi. Kako navode, da bi budući studentski dom bio funkcionalan za život i rad dve osobe,  potrebno ga je renovirati, a za to im je potrebna pomoć. 

Zbog toga su pokrenuli kampanju, o kojoj više možete saznati ovde.

Prva generacija studenata biće dve studentkinje izabrane putem javnog poziva. Želja im je da bar jedna studentkinja bude iz doma za nezbrinutu decu. 

Da bi Ljubinkin legat zaživeo potrebno je da se prikupi 928.893 dinara. Do sada je prikupljeno 327.865 RSD, a do kraja kampanje je ostalo 35 dana. Svi koji žele da se uključe, a ne koriste elektronsko bankarstvo, uplatu mogu izvršiti i preko uplatnice, koju možete pronaći ispod teksta.

Uplatnica


Tagovi

Ljubinkin legat Studentski dom Kampanja ORCA


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!