Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Euromarkt d.o.o.
  • 08.09.2021. 12:00

Manitou plasirao limitirano izdanje teleskopskih utovarivača

Svega ih je 133 u svijetu, a svaki MLT 737 - 130 PS+ NewAg je označen brojem i više se neće proizvoditi. Jedan primjerak nalazi se u vlasništvu tvrtke Euromarkt d.o.o.

Foto: Euromarkt
  • 904
  • 107
  • 1

Vodeći svjetski proizvođač teleskopskih utovarivača Manitou na tržište je plasirao poboljšanu verziju modela MLT 737 – 130 PS+ dodavši joj nastavak NewAg Limited Edition

Riječ je, kako i samo ime kaže, o limitiranom izdanju - napravljeno ih je samo 133 u cijelom svijetu, svaki je označen brojem i više se neće proizvoditi. Jedan primjerak nalazi se u vlasništvu tvrtke Euromarkt d.o.o., inače ovlaštenog zastupnika Manitou terenskih viličara i teleskopskih utovarivača. 

U odnosu na standardne modele koji dolaze u crvenoj, nova serija "obojena" je u vulkansko sivu boju, a kao i prethodnika pogoni ju Deutz TCD 3.6 L4 motor od 130 konjskih snaga odnosno 96 kW te 6-brzinski automatski PowerShift mjenjač koji omogućava brzinu od 40 km/sat. 

Prilagođen stroj s dodatnom udobnošću

Proizvođači su se dodatno potrudili oko udobnosti rukovoditelja u kabini. Stavljeno je novo, kožno sjedalo i volan podesiv po dubini i visini. 

"Ugrađen je novi, 7-inčni Vision display s prikazom svih funkcija utovarivača i servisnim informacijama, a joystick koji je patentiran od strane samog proizvođača ima mogućnost prijenosa. Ima ručnu komandu gasa te na svim vratima električno podešavanja retrovizora“, istaknula je neke od novih značajki Antonija Vrkljan, prodajna predstavnica tvrtke Euromarkt. 

Krasi ga kožni volan i novi 7-inčni Vision display (Foto: M.C.Celić)

Utovarivač ima dvije kamere SafeView s prednje i stražnje strane, AC klima uređaj s automatskim podešavanjem, kompletnu LED rasvjetu te hidrauličko zaključavanje alata. Kontinuirani protok hidraulike olakšava rad s radnim alatima kojima je potreban stalni dotok ulja kao što su čistači i miješalice za beton. 

Ovaj stroj nudi impresivan raspon mogućnosti rukovanja teretom s maksimalnim kapacitetom od 3.700 kg i visinom podizanja od 6,9 metara. Spremnik za gorivo od 120 litara i snažna hidraulična pumpa (150 l/min pri 270 bar) zadovoljit će potrebe i najekstremnijih korisnika.

Također, za razliku od standardnih modela ima automatsko poravnavanje kotača, a suspenzija krana omogućuje stabilizaciju tereta prilikom vožnje po neravninama. 

Manitou utovarivači broj jedan u svijetu

"Manitou utovarivači vrlo su pouzdani i kvalitetni strojevi. Pronaći ćete ih na svakoj većoj farmi i na nekim manjim OPG-ovima. Ono što je najvažnije, ljude nikada nisu iznevjerili i ostavili u jeku sezone“, istaknula je zbog čega kupiti utovarivač baš od ovog proizvođača koji je, kako je podsjetila, prve teleskopske razvio prije 40 godina. Prednjače u tome i broj su jedan u svijetu. 

Deutz TCD 3.6 L4 motor od 130 konjskih snaga (Foto: M.C.Celić)

Novu NewAg Limited Edition seriju posjetitelji su imali priliku vidjeti na FarmShow-u u Osijeku i Bjelovarskom sajmu te se uvjeriti u njihovu udobnost i efikasnost. 

Za više informacija obratite se tvrtki Euromarkt na jedan od niže navedenih kontakata.

Kako izgleda limitirano izdanje utovarivača možete pogledati u videu:


Fotoprilog


Tagovi

Euromarkt d.o.o. Manitou MLT 737 – 130 PS+ NewAg Limited Edition Teleskopski utovarivač


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Euromarkt d.o.o.

I. Resnik 45, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: 098 202 199, e-mail: ilija@euromarkt.hr web: http://euromarkt.hr/