Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EU Oskar
  • 21.03.2019. 11:35
  • Bruxelles, Belgija

Marijana Petir dobitnica EU Oskara u kategoriji poljoprivreda, ruralni razvoj i ribarstvo

Hrvatska eurozastupnica dobitnica je prestižnog priznanja koje dodjeljuje The Parliament Magazine.

Foto: Ured Marijane Petir
  • 372
  • 170
  • 2

Hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu Marijana Petir dobitnica je ovogodišnjeg EU Oskara u kategoriji poljoprivreda, ruralni razvoj i ribarstvo. Dodjela ovih prestižnih nagrada koje dodjeljuje The Parliament Magazine, priopćeno je iz njezina ureda, održana je u srijedu, 20. ožujka uvečer u briselskom Concert Noble.

"S velikom čašću i zahvalnošću primam ovu nagradu koja predstavlja krunu moga petogodišnjeg rada u Odboru za poljoprivredu i ruralni razvoj. Ovu nagradu posvećujem hrvatskim poljoprivrednicima - mladim poljoprivrednicima i poljoprivrednicama koji su za mene inspiracija zbog kreativnosti i inovativnosti koju unose u poljoprivredu; seoskim ženama koje su istinske lokalne heroine jer brinu i o obitelji i poljoprivrednom gospodarstvu; poljoprivrednicima svih generacija koji se svakodnevno bore da svoje OPG-e i naš ruralni prostor održe živima“, rekla je M. Petir.

Marijana Petir u užem krugu za EU Oskara

Marijana Petir od početka svog mandata u Europskom parlamentu punopravna je članica Odbora za poljoprivredu i ruralni razvoj (AGRI). Podsjetimo, zastupnicu Petir za prestižnu nagradu nominirali su Europsko udruženje državnih šuma (EUSTAFOR) na prijedlog Hrvatskog drvnog klastera te udruga Uzorne hrvatske seoske žene. The Parliament Magazine 31. je siječnja objavio popis zastupnika po kategorijama koji su ušli u uži izbor za nagradu kojom se odaje priznanje zastupnicima koji su svojim parlamentarnim aktivnostima značajno pridonijeli zakonodavnoj, nadzornoj ili proračunskoj ulozi Europskog parlamenta te vrijednosti europskog projekta.


Tagovi

Marijana Petir MEP Award EU Oskar


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]