Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 19.11.2018. 15:00

Massey Ferguson odlikovan pečatom "Najbolje iz Njemačke"

Massey Ferguson je prema studiji financijskog časopisa FOCUS MONEY najbolji brend traktora u Njemačkoj

Foto: Austro Diesel
  • 898
  • 107
  • 0

Na velikom testu njemačkih brendova, koji je po prvi put proveo njemački Institut za menadžment i ekonomska istraživanja (IMWF) na inicijativu financijskog časopisa FOCUS MONEY, Massey Ferguson je zauzeo 7. mjesto u kategoriji kamiona i gospodarskih vozila te time zasjeo na prvo mjesto proizvođača traktora

Na testu koji se provodio od 01.prosinca 2017. do 31.svibnja 2018. ocjenjivalo se 34 milijuna glasova kupaca iz online i društvenih medija o 20.000 brendova i tvrtkama iz 254 industrijske grane u Njemačkoj. Podaci su se skupljali iz 350 milijuna online izvora: 143 milijuna stranica s vijestima, 123 milijuna internetskih stranica, 24 milijuna foruma, 42 milijuna blogova, 7 milijuna priopćenja za medije, 7 milijuna potrošačkih stranica i mnogih kanala društvenih medija. 

Massey Ferguson - najomiljeniji na internetu

Besplatno dostupni online izvori pretraživani su pomoću najmodernije tehnologije i umjetne inteligencije prema pozitivnim, neutralnim i negativnim izjavama u kontekstu opisanih brendova. Neovisno o omjeru cijene i kvalitete, usluge i kvalitete, spremnosti preporuke, povjerenja u brend ili simpatiji, stvoren je indeks kojim se prikazuje koliko je pozitivan odjek pojedinog brenda. Studiju je znanstveno popratila Međunarodna škola za menadžment (ISM).

Izjave o Masseyju Fergusonu koje su se tijekom razdoblja istraživanja mogle analizirati pokazale su najpozitivniji odjek među svim podacima o proizvođačima traktora u Njemačkoj te dovele Massey Ferguson na prvo mjesto prema Social Listeningu, odnosno omiljenosti na Internetu.


Christian Forster, direktor prodaje Masseya Fergusona za Njemačku i Švicarsku izjavio je: "Raduju nas ovo odlikovanje koje nagrađuje našu usmjerenost prema visokim vrijednostima. Studija koja je to popratila kompleksna je koliko i jednostavna i zbog toga iznimno zanimljiva." 

Potvrđena i dokazana snaga brenda

Kad se pomoću najmodernijih sredstava analizira skoro čitavi digitalni svijet Njemačke te se nakon toga dobije ocjena, ispočetka se to čini vrlo apstraktnim i neutemeljenim u stvarnosti. Međutim, kad se nakon toga pobliže pogleda metodika, a posebno zadnje dvije faze analize u kojima se istraženi odlomak teksta jednostavno podijeli na dva dijela, i to na pitanja "koji se brend spominje" i "kojim tonom odiše odlomak teksta - pozitivnim, neutralnim ili negativnim", rezultat postaje jezgrovit i uvjerljiv. 

"Dosad jednostavno nije bilo tehnički moguće sustavno istraživati toliko pojedinih izvora, odnosno izjava. Uz dužnu skromnost raduje nas naš rezultat jer on odgovara suštini povratnih informacija kupaca koje ja i moji kolege stalno dobivamo pri svakoj vrsti osobnog susreta s njima. S druge strane rezultat odražava kontinuiranu, ali i teško mjerljivu snagu brenda Masseya Fergusona," zaključuje Christian Forster.

Studiju "Najbolje iz Njemačke“ proveo je u suradnji s časopisom Focus Money i tvrtkom Deutschlandtest Institut za menadžment i ekonomska istraživanja (IMWF) Međunarodne škole za menadžment (ISM). 

Priznanje "Najbolje iz Njemačke" u društvu se smatra se pečatom kvalitete visoke orijentiranosti prema kupcima i pozitivne kulture brenda. Ostale informacije o studiji i sve rezultate možete pronaći na www.deutschlandtest.de.


Tagovi

Focus Money Deutschlandtest Institut Rezultati Njemačka Massey Ferguson Traktor Christian Forster


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer