Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stipendija
  • 24.10.2019. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

Matea Kopić dobitnica je ovogodišnje stipendije Agrokluba

Stipendija je uručena na svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća povodom obilježavanja 59. godišnjice postojanja i djelovanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek.

Foto: FAZOS
  • 460
  • 13
  • 0

Matea Kopić, studentica 2. godine studija Bilinogojstva smjer Ishrana bilja i tloznanstvo Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, dobitnica je ovogodišnje stipendije Agrokluba za najagrostudent(a)icu. 

Na prošlotjednoj svečanoj sjednici Fakultetskog vijeća održanoj povodom obilježavanja 59. godišnjice postojanja i djelovanja Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek uručena je vrijednoj studentici stipendija u visini 5.000 kuna, a današnjim potpisom ugovora ista je stupila na snagu. 

Prigodni vaučer uručili su dekan fakulteta prof.dr.sc. Krunoslav Zmaić i jedan od osnivača Agrokluba Vedran Stapić.

"Nastavak je to uspješne suradnje između FAZOS-a i Agrokluba", rekao je Stapić i otkrio kako se sljedeće godine može očekivati novi natječaj za studente poljoprivrednih fakulteta.

Na samoj sjednici, predstavljena su ostvarenja u prošloj akademskoj godini, kao i planovi za budućnost. Vodstvo FAZOSa dodijelio je brojne povelje, priznanja i zahvalnice nastavnicima, studentima, umirovljenicima i gospodarskim subjektima. 

 


Tagovi

Stipendija Matea Kopić FAZOS Najagrostudentica Agroklub


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

No farmer no food, no food no future!