Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AK Podcast
  • 24.08.2022. 09:00

Ministrica poljoprivrede gostuje u podcastu Agrokluba

Imate li pitanje za ministricu poljoprivrede Mariju Vučković, pošaljite ga u komentaru ispod teksta.

Foto: AKGrafika
  • 741
  • 201
  • 0

Do 12. rujna ove godine u javnom je savjetovanju Strateški plan Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. - 2027., temelj za dodjelu sredstava iz europskih poljoprivrednih fondova.

Taj dokument, koji se sastoji od gotovo tisuću stranica, Ministarstvo poljoprivrede pripremilo je nakon što je Europska komisija iznijela više od 400 detaljnih komentara, preporuka i zahtjeva vezanih za prvi nacrt plana koji je Hrvatska poslala u EU.

Treba bolje raspodijeliti izravna plaćanja, jasnije definirati mjere i pokazatelje rezultata. Nedostaje zelene ambicije i mjera za ravnopravniji položaj žena, neki su od tadašnjih komentara Komisije.

EU komentirala hrvatski strateški plan za poljoprivredu – evo koje su zamjerke

Što je od Ministarstvo promijenilo u planu, koje su ključne stavke i na koji način će se dodjeljivati potpore domaćim poljoprivrednicima od iduće godine, doznat ćemo od ministrice poljoprivrede Marije Vučković, koja će biti gost u podcastu Agrokluba. 

Imate li pitanje za ministricu, postavite ga u komentaru ispod.

Gošća AK Podcasta Marija Vučković


Tagovi

Podcast Agrokluba Marija Vučković Ministarstvo poljoprivrede Strateški plan ZPP


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]