Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • HPK
  • 25.12.2017. 15:00

Mladen Jakopović novi predsjednik HPK

Jakopović je prvi čelnik HPK koji ne dolazi iz Slavonije. Prethodili su mu Darko Grivičić i Matija Brlošić.

Foto: Facebook/Mladen Jakopović
  • 1.118
  • 67
  • 0

Mladen Jakopović novi je predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore. Na čelnom mjestu tako je zamijenio dosadašnjeg predsjednika Matiju Brlošića. Naime, Skupština Hrvatske poljoprivredne komore izabrala je nove članove Nadzornog odbora, Predsjedništva te novog predsjednika.

Tko je Mladen Jakopović? Riječ je o poljoprivredniku iz Varaždinske županije odnosno iz Pake pokraj Novog Marofa, čiji se OPG Jakopović, odnosno “Kuća Magične Trave”, bavi proizvodnjom ljekovitog bilja, matičnjaka, odnosno proizvodnjom organske kozmetike, u čemu je pionir u Hrvatskoj.

U Upravni odbor kojeg čine županijski predsjednici iz još 8 županija imenovani su Stjepan Živković iz Vukovarsko-srijemske županije, Mato Brlošić iz Osječko-baranjske županije, Antun Vrakić iz Brodsko-posavske županije, Miško Šklempe iz Sisačko-moslavačke županije, Zvonimir Širjan iz Koprivničko-križevačke županije, Juraj Čiček iz Zagrebačke županije, Stjepan Horvat iz Grada Zagreba te Slavko Šare iz Zadarske županije.

U Nadzorni odbor izabrani su Branko Tomašković - Zagrebačka županija, Drago Laća-Šibensko-kninska županija, Damir Lović- Brodsko posavska županija te Dario Paulišić- Istarska županija.

Jakopović je prvi čelnik HPK koji ne dolazi iz Slavonije. Prethodili su mu Darko Grivičić i Matija Brlošić.

Foto: Facebook/Mladen Jakopović


Tagovi

Maden Jakopović HPK Izbor Predsjednik


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]