Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prijevara
  • 20.03.2023. 14:45
  • Ličko-senjska, Karlobag

Na internetu dogovorila kupnju - ostala bez novaca i teladi

Pozivamo građane na povećani oprez pri korištenju neprovjerenih internetskih sadržaja budući da mogu postati žrtvom prijevara, navodi policija

Foto: Depositphotos/Demanna (ilustracija)
  • 336
  • 32
  • 0

Bez novaca i kupljene teladi ostala je 37-godišnjakinja koja je policiji u Karlobagu prijavila sumnju u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Kako je objavila Policijska uprava ličko-senjska, oštećena je kao vlasnica pravne osobe tijekom siječnja na Internet oglasniku pronašla oglas za kupnju goveda i stupila u kontakt s prodavateljima.

Nakon uplate dogovorenog iznosa, a kako Hina doznaje riječ je o 6.650 eura, nekoliko je puta pozivala osobe kojima je uplatila novac, ali su ju dovodili u zabludu obećavajući isporučiti plaćena goveda. Međutim, neuspješno. 

"Pozivamo građane na povećani oprez pri korištenju neprovjerenih internetskih sadržaja budući da mogu postati žrtvom prijevara", kažu iz policije koja traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.


Tagovi

Prijevara Internet oglas Kupnja teladi Policija


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Malo današnjih radova na njivi, lavanda i gost u lavandi.