Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • KWS
  • 08.04.2015. 13:30

Na novi KWS web klikni i poklon osvoji!

Posjetite moderniziranu KWS web stranicu, a ako ste KWS korisnik, imate priliku osvojiti i poklon!

  • 508
  • 24
  • 0

Prateći potrebe sjemenara te promjene tržišta, KWS je optimizirao i modernizirao svoju web stranicu te na taj način svojim korisnicima olakšao pristup informacijama. Osim nove web stranice, za svoje korisnike pripremio je i poklone, a kako do njih, pročitajte u daljnjem tekstu!

Novo ruho KWS web stranice

Nova web stranica tijekom posljednjih dana dobila je moderan izgled. Slijedi mobilni princip i optimizirana je za korištenje na tabletima i pametnim telefonima. Horizontalni pomični sadržaj biti će lakši za rukovanje na zaslonima koji su osjetljivi na dodir te općenito za sve uređaje bilo koje veličine od stolnih računala do pametnih telefona. Elementi na web stranici podešeni su kako bi se prilagodili svakoj veličini zaslona, ​​pa čak i slikovni i video prikazi mogu prilagoditi svoju veličinu u skladu s tim.

Praćenje novosti na tržištu putem videa!

Novitet na web stranici je i video streaming servis gdje pomoću videa i animacije možete pratiti novosti na tržištu. Osim toga, ako korisnik želi doći do raznih informacija i pojmova, to može učiniti direktno putem tražilice koja će za njega pretražiti cijelu stranicu i pronaći sve tekstove vezane za traženi pojam.

Vrijeme je sjetve, a kako se pripremiti za sjetvu, što sijati, koje su karakteristike pojedinih hibrida, koji su novi KWS hibridi u ponudi, izjave poljoprivrednika, slike iz različitih krajeva Hrvatske, objave edukacija/predavanja i puno više od sada na novoj aktivnoj web stranici KWS-a.

Klikom na www.kws.hr saznajte više ili stupite u kontakt sa KWS stručnim savjetnicima.

Ufotkaj i poklon osvoji!

Osim nove web stranice, KWS je pripremio i poklone za sve KWS korisnike. Ono što treba napraviti jest fotografirati pripremu za sjetvu, svoj traktori i sijačicu, svoje KWS usjeve ili pak poslati video u kojem ćete podijeliti vaša iskustva s KWS hibridima.

Na linku PRIJAVA pronaći ćete KWS foto kutak gdje je potrebno ispuniti obrazac za prijavu i učitati svoje fotografije i/ili video uratke. Sve koji pošalju materijale KWS nagrađuje KWS poklonom, a svoje fotografije i video uratke moći ćete vidjeti na novoj KWS web stranici. Fotiće i kamere u ruke i kreativom dođite do svog poklona!


Tagovi

KWS Sjeme KWS web stranica Nova web stranica KWS poklon Osvoji poklon KWS korisnici KWS hibridi Video streaming Što sijati Obrazac za prijavu


Partner

KWS Sjeme d.o.o.

Vukovarska 31, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 31 628 628, e-mail: info@kws.hr web: http://www.kws.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo