Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Machine 2022
  • 17.03.2022. 14:00

Nagradu Farm Machine 2022 odnio Claas sa serijom Trion kombajna

Ova je nagrada velika čast za sve oni koji su radili na Trion seriji, a to potvrđuje i naš razvojni cilj snažno usmjeren na kupce srednje klase kombajna, izjavio je Jan-Hendrik Mohr iz tvrtke Claas

Foto: Claas
  • 286
  • 91
  • 0

Proizvođač poljoprivredne mehanizacije Claas sa svojom je Trion serijom kombajna dobitnik prestižne nagrade Farm Machine 2022 u kategoriji Harvester-Beater.

Odlučio je tako međunarodni žiri kojeg čine agrarni novinari diljem Europe i Sjeverne Amerike i koji kaže da je riječ o najboljem konceptu trenutno dostupnom na tržištu.

"Ova je nagrada velika čast za sve oni koji su radili na Trion seriji, a to potvrđuje i naš razvojni cilj snažno usmjeren na kupce srednje klase kombajna", izjavio je Jan-Hendrik Mohr, koji je odgovoran za područje žetve žitarica u izvršnom odboru svjetski poznate tvrtke. 

Kako je naglasio, s novom serijom Claas pokriva širok raspon opreme od nižih do visokih specifikacija, ovisno o modelu. "Kupci tako imaju izbor od tehnološki preciznog Lexiona do jednostavnog stroja bez puno elektronike", naglasio je Mohr.

Čak 20 modela u tri serije

Naime, ova je serija prvi put predstavljena i lansirana u Europi prošlog ljeta, a njezin je razvoj započeo još 2012. godine istraživanjem tržišta i zahtjeva kupaca za Europu, Sjevernu Ameriku i Afriku. Riječ je o strojevima srednje veličine, i to 20 modela u tri serije - 500, 600 i 700 koji su prikladni za korištenje na manjim gospodarstvima, ali i velikim farmama koje obrađuju između 250 i 1.000 hektara.

Modeli su širokog raspona snage od 258 do 435 KS, a gotovo svi dostupni su na standardnim gumama, ali i na Terra Trac gusjenicama ili kao Montana verzija za uzdužno i bočno niveliranje na uzbrdicama.

Claas predstavio novu Trion seriju kombajna - 20 modela rađenih po želji kupaca

Svi oni mogu se prema potrebi opremiti različitim sustavima za automatizaciju i pomoć rukovateljima iz asortimana Cemos automatic i dialog koji ne samo da povećavaju performanse, već i optimiziraju učinkovitost te kvalitetu vršidbe uz smanjenje opterećenja rukovatelja.

Također, Trion može biti opremljen svim dodacima za pšenicu, uljanu repicu, kukuruz, soju ili rižu i u jednom prohodu vršiti širinu od 12 metara ili isto toliko redova.


Tagovi

Farm Machine 2022 Claas Trion Kombajni Nagrada


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]