Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PKB
  • 03.07.2020. 12:00

Nema zakonskog rešenja za dodelu akcija bivšim radnicima PKB-a?

Vučić nam je rekao da ne postoji odgovarajuće zakonsko rešenje kako bi nam se dodelile akcije, ali je naš utisak da je spreman da se iznađe način kako bi se problem uspešno rešio, rekao je Milinko Miladinović, predsednik Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd".

Foto: JumpStory (ilustracija)
  • 190
  • 9
  • 0

Delegacija Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd" zatražila je tokom razgovora sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem isplatu naknade na ime akcija koje nisu dobili zbog, kako kažu, nezakonite promene statusa tog preduzeća, piše Danas.

"Vučić nam je rekao da ne postoji odgovarajuće zakonsko rešenje kako bi nam se dodelile akcije, ali je naš utisak da je spreman da se iznađe način kako bi se problem uspešno rešio. Očekujem da će adekvatno rešenje biti nađeno za petnaestak dana kada ćemo imati novi sastanak sa predsednikom Srbije", rekao je za Danas Milinko Miladinović, predsednik Udruženja penzionera i bivših radnika Poljoprivredne korporacije "Beograd".

Bivši radnici i penzioneri PKB-a saslušani u policiji

Kako je Politika ranije pisala, Miladinoviću je uručen poziv za saslušanje nakon pokušaja bivših radnika PKB-a da blokiraju ulaze u upravnu zgradu te firme u Padinskoj Skeli u znak nezadovoljstva što država odbija da im isplati nadoknadu za akcije. Maja 19. saslušan je u policiji po hitnom pozivu.

Privatizacija: Nema konsenzusa oko prodaje PKB-a

Kako smo ranije pisali, Ugovor o prodaji Poljoprivredne korporacije Beograd potpisan je 4. oktobra 2018. godine u Beogradu. Ugovor su u Ministarstvu poljoprivrede potpisali državni sekretar Dragan Stevanović i kopredsednik i suosnivač Al Dahra holdinga Kadim Abdul Aldarei.


Tagovi

PKB Radnici Akcije Naknada Predsednik Srbije Aleksandar Vučić Milinko Miladinović Protest


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...