Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 12.04.2020. 17:00
  • Koprivničko-križevačka, Povelić

Neopisiva tragedija, dvogodišnje dijete izgubilo život pod kotačima traktora

Strašna tragedija dogodila se jučer kasno popodne u dvorištu jedne obiteljske kuće na križevačkom području. Traktorom je upravljao otac malene djevojčice.

Foto: Depositphotos/smuki (ilustracija)
  • 2.321
  • 161
  • 0

Strašna tragedija dogodila se jučer kasno popodne u dvorištu jedne obiteljske kuće u mjestu Povelić, na križevačkom području. Naime, 41-godišnjak je traktorom pregazio dvogodišnju djevojčicu koja je od zadobivenih ozljeda odmah preminula.

Kako neslužbeno doznajemo riječ je o dvogodišnjoj djevojčici, najmlađem članu trinaesteročlane obitelji iz križevačkog prigradskog naselja Povelića koja se u još nerazjašnjenim okolnostima iznenada našla pod kotačima traktora kojim je upravljao njezin otac. O obitelji (podaci poznati redakciji), mediji su već više puta pisali kao o primjeru vrijednih i marljivih ljudi koji se bave poljoprivredom i žive isključivo od nje. Osim stradale djevojčice, roditelji imaju još osmero djece, a prošle godine je lokalni medij napravio reportažu o njima, kao Ponosu Hrvatske.

Ova vrijedna i marljiva obitelj našla se na stranicama crne kronike i u siječnju 2017. godine, nakon što su im se zapalili staja i svinjac. Životinje su uspjeli spasiti, no šteta na objektima je bila velika. Požar je prouzročila električna svjetiljka koja je bila postavljena kako bi praščićima davala toplinu.

Što se jučerašnje strašne nesreće tiče, iz Policijske uprave Koprivničko-križevačke izvijestili su kako su policijski službenici PP Križevci proveli kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakom, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

"Sumnja se da je jučer, 11. travnja, oko 18.30 sati, u dvorištu obiteljske kuće na križevačkom području, osumnjičeni traktorom pregazio dijete rođeno 2018. godine koje je od zadobivenih ozljeda na mjestu događaja preminulo", navode u Policiji.

Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Bjelovar uz stručnu pomoć policijskih službenika.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom protiv osumnjičenika je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će okolnosti događaja biti poznate nakon daljnjeg kriminalističkog istraživanja.


Tagovi

Tragedija Stradala djevojčica Traktor Izgubila život PU Koprivničko-križevačka


Autorica

Sandra Špoljar

Više [+]

Autorica i upravna pravnica Sandra Špoljar dolazi iz Koprivnice, gdje je na razne načine, tradicijom i obiteljski, vezana uz poljoprivredu. Godinama je radila kao novinarka u informativnom programu HTV-a te za Plodove zemlje i Agroglas.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije