Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bizarna nesreća
  • 15.01.2022. 10:00

Nepoznati počinilac golfom usmrtio 17 ovaca na putu

Svedoci pričaju da je golf bujanovačkih registarskih oznaka usmrtio ovce koje su se po svemu sudeći kretale putem.

Foto: Julijana Kuzmić (ilustracija)
  • 212
  • 47
  • 0

Kod sela Pavlovac na regionalnom putu u blizini skretanja za selo Rataje 13. januara uveče dogodila se bizarna saobraćajna nezgoda u kojoj je, kako javljaju čitaoci, stradalo 17 ovaca, prenose Večernje novosti

U vranjskoj Policiji potvrđeno je da je Hitna pomoć negde oko 17 sati prijavila Policiji da su na putu mrtve životinje, ali nemaju više detalja kako je došlo do nezgode, samo je ovom mediju rečeno da će biti obavljen uviđaj, koji je u toku.

Svedoci pričaju da je golf bujanovačkih registarskih oznaka usmrtio ovce koje su se po svemu sudeći kretale putem.

Više detalja biće poznato nakon završetka uviđaja.

Kako sunce zalazi već u 16:20h i napolju je vidljivost otežana usled mraka, pa se upozoravaju stočari na oprez prilikom izvođenja stoke. Zakonom o osnovama bezbednosti saobraćaja na putevima od prvog sumraka do potpunog svanuća (noću), kao i danju u slučaju smanjene vidljivosti, vodiči teglećih, tovarnih i jahaćih životinja i goniči stoke moraju da nose upaljena svetla kad se kreću po kolovozu van naselja - najmanje jedno belo ili žuto svetlo napred i najmanje jedno crveno svetlo pozadi.

Takođe, stoka se ne sme ostavljati na putu bez nadzora goniča stoke. Ona koja se kreće po javnom putu, gonič stoke mora da drži što je moguće bliže desnoj ivici puta.


Tagovi

Bizarna nesreća Usmrćene ovce Golf


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...