Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD
  • 20.09.2013. 14:36

Nove isplate iz IPARD programa

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa

Foto: RGBStock.com
  • 510
  • 47
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvršila je dvije nove isplate na osnovi odobrenih sredstava iz IPARD programa za završena ulaganja u sklopu mjere 302Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti“ i mjere 101Ulaganja u poljoprivredna gospodarstva“.

Korisniku OPG Merklin Marinela isplaćeno je 556.875,00 kn za ulaganje u rekonstrukciju postojećeg objekta u svrhu prenamjene u objekt za bavljenje ruralnim turizmom u Istri (na fotografiji dolje). Korisniku Z.U.R.K. d.o.o. isplaćeno je 164.991,87 kn za ulaganje u pripremu tla za podizanje trajnog nasada borovnica te podizanje ograde. Ovim ulaganjem u Primorsko-goranskoj županiji, poboljšala se kvaliteta i količina postojeće proizvodnje te se povećala konkurentnost na tržištu.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju do sada je isplatila preko 208 milijuna kuna kroz IPARD program.

Foto: RGBStock.com


Tagovi

IPARD Borovnice Ruralni turizam Merklin Marinela APPRRR Z.U.R.K. d.o.o.