Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Program ruralnog razvoja
  • 15.02.2014. 18:10

O ruralnom razvoju na Tjednu EU fondova

Posljednji dan Tjedna EU fondova namijenjen je ruralnom razvoju i korištenju EU fondova u tu svrhu

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
  • 307
  • 29
  • 0

Zamjenica ministra poljoprivrede Snježana Španjol otvorit će posljednji dan Tjedna EU fondova "Ruralni razvoj i EU fondovi". Danas, 14. veljače 2014. s početkom u 10 sati u Hotelu International u Zagrebu govoriti će o pripremi Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. i fondovima EU, koji će biti na raspolaganju poljoprivrednicima u ovom programskom razdoblju.

Pokrovitelj današnjeg dana Tjedna EU fondova je mađarsko veleposlanstvo. Stručnjaci Ministarstva ruralnog razvoja Republike Mađarske sudjelovat će u raspravama i panelima kako bi primjerima i iskustvima iz svoje zemlje pomogli hrvatskim kolegama i budućim korisnicima fondova EU.

Tjedan EU fondova zajednički organiziraju Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, institucije uključene u sustav upravljanja i kontrole korištenja sredstava strukturnih instrumenata, Hrvatska gospodarska komora te veleposlanstva pojedinih zemalja članica Europske unije radi razmjene iskustva o mogućnostima korištenja strukturnih i investicijskih fondova Europske unije u financijskom razdoblju 2014.-2020., prema pojedinim tematskim područjima.

Cilj ovog petodnevnog događaja je predstavljanje prioriteta ulaganja RH u idućem financijskom razdoblju, prikaz primjera dobre prakse zemalja članica te razmjena iskustva kroz panel diskusije između hrvatskih i stručnjaka zemalja članica.

Foto: Davor Višnjić/Pixsell


Tagovi

Tjedan EU fondova Snježana Španjol Zagreb Mađarska Ruralni razvoj Program ruralnog razvoja

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]