Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Navijačko ludilo
  • 10.07.2018. 16:30

Od traktora, preko krava, koza i pečenih odojaka - svi su u kockicama!

Navijačko ludilo uzelo je maha pa su u kockicama i staro i mlado, a trendu su se objeručke pridružili i poljoprivrednici. Pogledajte čega su se sve sjetili!

Foto: Facebook/Karlo Matić
  • 843
  • 68
  • 0

Ne samo da smo genijalni u nogometu što dokazuje to da smo dogurali do samog polufinala Svjetskog prvenstva u Rusiji, nego smo i izvor nepresušnih ideja kada je riječ o "kockicama" koje su, ako ćemo ispravno, zapravo kvadratići. No dobro, znam da znate. 

Naši su se poljoprivrednici također priključili tom trendu pa je tako ovih dana na Facebooku osvanuo traktor prelakiran u kockice što sigurno nije bio lagan posao. Ispod fotografije "skockanog" trakotra dodatno ukrašenog nizom hrvatskih zastavica, Karlo Matić je na svom FB profilu napisao: "Kad bi bar i hrvatsku poljoprivredu tak dobro 'skockali'.

Podsjetimo se, još na samom početku nogometnog ludila, naši su Slavonci našli načina kako utakmice gledati na otvorenom pa im je umjesto uobičajenog stalka za televizor poslužio - traktor. 

Ugradili TV u traktor za bolji ugođaj gledanja hrvatske repke

Zna se uz što se najbolje liječi nervoza, a onda i na kraju slavi - uz iće i piće. A kuda ćeš bolje od prasetine na ražnju. Sjetili se domaćini kako i nju "obući" u kockice. Kožu odojka su dijelom prekrili kvadratima aluminijske folije. Nakon što se bezbroj puta okrenuo na laganoj vatrici, odojak je dobio navijački dres. Nije važno što se nitko nije dosjetio pridodati mu broj kad su ga na kraju u slast pojeli. Što su pili, Nenad Kovačević koji je na svom FB profilu objavio niz fotografija i kratki video, nije otkrio. 

Životinje koje su preživjele također nisu pošteđene navijačkog ludila. Naime, na društvenim se mrežama pojavila fotografija jedne holštajnice koja nije obdarena crnim mrljama pa su bjelinu prekrili, čime drugim, nego kockicama. Nisu krave jedine navijačice. Tu su i koze koje je njihov vlasnik prije nego ih je odveo da obrste šikaru nad suhozidom, obojao u kockice. Ajde, barem je kozliće poštedio. 

Nadam da su vlasnici životinje bojali jestivim bojama i da znaju što rade. U suprotnom, ako otrov iz boje kroz kožu uđe u organizam, mogla bi krava završiti - u kockicama za čobanac, a koze kao ono prase s početka priče. 


Fotoprilog


Tagovi

Navijačko ludilo Kockice Traktor Krava Koza Odojak


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)